Azra Gülendam Haytaoğlu’nun Katili Mustafa Murat Ayhan kimdir?

21 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu, Antalya Kepez'de bir ormanlık alanda ölü bulundu. Azra Gülendam Haytaoğlu'nu öldürüp, parçalara ayırıp ormanlık alana attığını sorgusunda itiraf eden Mustafa Murat Ayhan cezaevine gönderildi. Peki, Azra Gülendam Haytaoğlu'nun katili kim?

Azra Gülendam Haytaoğlu’nun Katili Mustafa Murat Ayhan kimdir?

Antalya'da 5 gündür haber alınamayan gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu (21) ölü bulundu.

Azra Gülendam Haytaoğlu’nun Katili Mustafa Murat Ayhan kimdir? - Resim : 1

Üniversiteli kızı evinde cinsel saldırıda bulunup, boğarak öldüren ve ormanda gömen inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan (48), gözaltına alındı. Polisin, genç kızın cep telefonu sinyallerinden ulaştığı Ayhan, çapraz sorguda cinayeti itiraf etti.

Azra Gülendam Haytaoğlu’nun Katili Mustafa Murat Ayhan kimdir? - Resim : 2

Çapraz sorgunun ardından cinayeti itiraf eden Mustafa Murat Ayhan'nın ‘Beraber yemek yiyip alkol aldık. Aramızda tartışma çıktı. Boğarak öldürdüm. Banyoya götürüp parçalara böldüm. Kepez ilçesi Varsak'taki ormanlık alana gömdüm" dediği öğrenildi.

  Azra Gülendam Haytaoğlu’nun Katili Mustafa Murat Ayhan kimdir? - Resim : 3

MUSTAFA MURAT AYHAN KİMDİR?

1973 Isparta doğumlu olan Mustafa Murat Ayhan 1996 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden mezun oldu.

2007 Yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Kendine ait mühendislik firmasında proje, kontrollük ve müteahhitlik hizmetleri veren Ayhan, İMO Antalya Şube 14. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi ve 15. ve 16. Dönem Yönetim Kurulu Sayman üyesi olarak görev aldı.