Baba 2. bölüm tek parça izle! Baba 2. bölüm full izle! Baba son bölüm izle

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerini paylaştığı Baba 2. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Show Tv ekranlarında yayınlanan Baba 2. bölüm full izle! İşte, Baba son bölüm izleyebileceğiniz link...

Baba 2. bölüm tek parça izle! Baba 2. bölüm full izle! Baba son bölüm izle

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerini paylaştığı Baba 2. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Herkes dizinin ilk bölümünde yaşananları merak ediyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan Baba 2. bölüm full izle! Haluk Bilginer, yeni dizisiyle izleyicileri ekrana kilitleyecek. 22 Şubat Salı günü Baba son bölüm full internete yüklendi. Baba 2. bölümde; 

Baba 2. bölüm tek parça izle! Baba 2. bölüm full izle! Baba son bölüm izle - Resim : 1

Saruhanlı ailesinin İstanbul’daki hayatı sürprizlerle başlar. Ödemiş’te kalan Kadir, Emin ile bir kez daha yüzleşince Kadir kendisini ailesinden uzakta bulur. Yıllar sonra sevdiği kadını görmeye gider. Ancak hiçbir şey bıraktığı gibi değildir. Köşke alışmaya çalışan aile fertleri yeni hayatlarının getirdiği zorluklarla tanışır.

Baba 2. bölüm tek parça izle! Baba 2. bölüm full izle! Baba son bölüm izle - Resim : 2

Emin kendi yöntemleriyle bu zorluklarla baş etmeye çalışırken karşısında İlhan Karaçam’ı bulur. Bu yeni hayat çok farklı ve zorlu sorumlulukları da beraberinde getirecektir. Emin ise önemli bir karar almak zorundadır. Emin’in verdiği karar, Kadir’in hayatını bir kez daha değiştirecektir.

Baba 2. bölüm tek parça izle! Baba 2. bölüm full izle! Baba son bölüm izle - Resim : 3

Baba 1. bölümde neler oldu?

Baba 1. bölümde; Saruhanlı ailesi, Ödemiş’te bir aile apartmanında hep beraber mütevazı bir hayat süren, geleneklerine bağlı, kalabalık bir aile…  Emin’in en küçük oğlu Kadir Saruhanlı’nın bayram ziyareti için eve dönüşü baba ile oğul arasında eski defterlerin açılmasına sebep olur.

Baba 2. bölüm tek parça izle! Baba 2. bölüm full izle! Baba son bölüm izle - Resim : 4

Yaşanan bir uçak kazası Saruhanlı ailesinin kaderini tamamen değiştirir.  Saruhanlı ailesinin zorluklarla dolu yeni hayatı başlarken, Emin ailesini korumak için hayatının en büyük sınavı ile karşı karşıya kalır.

Baba 2. bölüm tek parça izle! Baba 2. bölüm full izle! Baba son bölüm izle - Resim : 5

Baba 2. bölüm izle

Baba 2. bölüm full izleyebileceğiniz link...

 Baba dizisi konusu nedir?

Baba dizisinde, bir Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı ailesinin kendi hallerindeki sakin hayatlarının trajik bir olayla değişmesi anlatılacak. Geleneklerine çok bağlı Emin Saruhanlı (Haluk Bilginer) ve ailesi, bir uçak kazasının ardından hayatlarını alt üst eden bir gerçeği öğrenirler.

Baba 2. bölüm tek parça izle! Baba 2. bölüm full izle! Baba son bölüm izle - Resim : 7

 Baba dizisi oyuncuları kimdir?

  • Tolga Sarıtaş – Kadir Saruhanlı
  • Özge Yağız - Büşra Kalkan (Saruhanlı)
  • Taner Rumeli – Servet Saruhanlı
  • Ayda Aksel – Fazilet Satuhanlı
  • Zeynep Tuğçe Bayat – Şahika Saruhanlı
  • Damlasu İkizoğlu – Kübra Saruhanlı
  • Hakan Kurtaş – İlhan Karaçam
  • Nihan Okutucu
  • Cem Uslu
  • Özge Özacar
  • Beril Pozam