Baba dehşeti! Yarı çıplak çocukları sopayla dövdü! Çocukların çığlıkları kameralara yansıdı!

Çağlayan'da yabancı uyruklu olduğu tespit edilen bir baba, evi dağıttıklarını sebep göstererek yarı çıplak çocukları evlerinin bahçesine çıkardı ve sopayla dövdü. Acılar içinde çığlık atan çocukların yaşadıkları dehşet anları kameraya yansıdı. Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği polisleri tarafından acımasız baba gözaltına alındı. Annelerinin Nijerya'da olduğu öğrenilen çocuklar, Sosyal Hizmetler yurtlarına yerleştirildi.

Baba dehşeti! Yarı çıplak çocukları sopayla dövdü! Çocukların çığlıkları kameralara yansıdı!

Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 23.30 sıralarında Kağıthane Çağlayan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 3 çocuğuyla yaşayan yabancı uyruklu Joseph J., akşam saatlerinde evi dağıttıkları gerekçesiyle çocuklarını bahçeye çıkarttı. Şahıs ardından eline geçirdiği tahta bir sopayla 7 yaşındaki kız çocuğu J.J.J., 10 yaşındaki erkek çocuğu L.J. ve 8 yaşındaki erkek çocuğu olan J.J.’yi sopayla tek tek dövmeye başladı. Sopayla dövülüp evin içine sığınan çocuklar çığlık çığlığa kaldı. Dehşet anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Çocukları dövme sebebi: evi dağıtmışlar

Vatandaşların ihbarı üzerine polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği polisleri baba Joseph J.’yi gözaltına alırken, 3 çocuğu ise muhafaza altına aldı. Şahsın oturma izninin olduğu ancak çalışma izininin olmadığı öğrenilirken, çocuklarını ise evi dağıttıkları için dövdüğünü söylediği bilgisine ulaşıldı.

Çocuklar yurda yerleştirildi

Çocuklarının annelerinin ise Nijerya’da olduğu ve şahsın ise ticaretle uğraştığı öğrenildi. Emniyette ifadesi alınarak adli işlemleri yapılan şahıs, polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi. Şahsın 3 çocuğu ise savcılık talimatıyla Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumuna yerleştirildi.