Ne de olsa baba mesleği (!)

Geçtiğimiz yıl babası sahte 1 milyon dolarla yakalanan şahıs 67 bin 400 dolar ve 21 bin lirayla yakalandı. Sahte para konusunda babasından feyz alan şahıs aynı yoldan giderek tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ne de olsa baba mesleği (!)

Baba - oğul kalpazan olan aile üyeleri cezaevinde. İstanbul Fatih'te düzenlenen sahte para operasyonunda 67 bin 400 dolarla 21 bin 500 lira ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Zanlı H.U.T'nin babası H.T de aynı suçtan cezaevinde.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir şüphelinin turistik bölgelerde piyasaya sürmek için sahte dolar bastığını tespit edince operasyon yaptı. Yapılan operasyonda polislerin karşısına tanıdık bir yüz çıktı. Geçtiğimiz yıl 1 milyon dolar sahte para ile yakalanan H.T'nin oğlu H.U.T...

H.U.T'da 'baba mesleği' deyimini yanlış anladığı için aynı yasa dışı yollara başvurdu. Babasının koltuğuna oturmak isteyen H.U.T, polisin operasyonuyla kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan H.U.T, babası gibi cezaevine gönderildi.