Babam Çok Değişti 2. Bölüm full izle

Kanal D'nin yeni dizisi Babam Çok Değişti dizisinin 2. Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Babam Çok Değişti dizisi ilk bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 14 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Babam Çok Değişti 2. Bölüm…

Yapımcılığını Süreç Film'in, senaristliğini Selçuk Aydemir'in, yönetmenliğini Hakan Algül’ün üstlendiği, kadrosunda Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar gibi isimlerin yer aldığı Babam Çok Değişti dizisinin ilk bölümü yayınlandı. 14 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Babam Çok Değişti dizisinin ilk bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Babam Çok Değişti dizisinin 2. Bölüm tek parça linki…

Babam Çok Değişti 1 bölüm ne olmuştu?

Mehmet Ali, ilk aşkı Deniz’i karşısında görünce büyük bir korku yaşıyor, çünkü Aslı’ya bu konuda yalan söylemiştir! Mehmet Ali Deniz’i, başta annesi Arife ve eşi Aslı olmak üzere tüm ailesinden uzak tutmaya çalışır. Aslı ise taşınmaya karar verir ve bu kararını Arife'ye açıklıyor. Yağmur, Emre ile evlilik hayalleri kurarken Aydan'ın Emre'den hoşlanmaya başlaması olayları iyice çıkmaza sokar. 

Diğer yandan Damla Hulusi’nin, dedesi Kerami ile dostluğunu hiç samimi bulmaz ve Hulusi’ye güvenmez. Hulusi'yi takibe alan Damla adeta dedektif gibi Hulusi'nin peşindedir. Oğulcan başına geleceklerden habersiz arkadaşlarını eve davet eder. Oğulcan’ın başına öyle bir şey gelir ki, Oğulcan hayatının en unutulmaz gecesini yaşar. Hulusi, Kerami ile dostluk kurmaya çalışırken aslında çok başka bir şeyin peşindedir. Hulusi’nin asıl amacı nedir? Deniz, çat kapı Mehmet Ali'nin evine gelir. Deniz'in Mehmet Ali'nin ilk aşkı olduğunu bilmeyen ev halkı Deniz'in kim olduğunu sorgulayınca Mehmet Ali yalan üstüne yalan söyler. Deniz'i Rıfkı'nın yeni sevgilisi olarak tanıştıran Mehmet Ali olayların içinde adeta sıkışıp kalır. 

Babam Çok Değişti 2. Bölüm izle

Babam Çok Değişti 2. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Babam Çok Değişti dizisi konusu nedir?              

Mehmet Ali Pamuk, evli ve üç çocuklu, İstanbul Anadolu Yakası’nda, mahalle arasında özel halk sağlığı kliniği sahibi, idealist bir hekim ve daha da idealist bir aile babasıdır. Mehmet Ali, tıp fakültesinde okurken, kampüste tanıştığı, halkla ilişkiler bölümünde okuyan ve çok güzel bir İstanbul Kadıköy kızı olan Aslı’ya aşık olmuş ve sonunda O’nunla evlenmeyi  başarmıştır. 

Aslı da, Mehmet Ali’yi severek evlenmiştir; ama zavallının, Mehmet Ali ile evlenirken, aynı anda Mehmet Ali’nin ailesiyle de evleniyor olduğundan haberi yoktur. Mehmet Ali, evlendikten sonra, en azından bir süreliğine kira vermemek için, eskiden Adana’nın önemli ağalarından olan İbrahim dedesinin annesine bıraktığı üç katlı eski apartmanın orta katında oturmayı uygun görünce; yeni evli çiftin tüm hayatları, giriş katında oturan anne babalarının hayatıyla iç içe geçmiştir.

Yıllar geçmiş, çiftin çocukları olmuş, hepsi okul çağına gelmiş, hatta büyük kızları evlenme çağına yaklaşmıştır, ama değişen hiçbir şey olmamıştır. Zavallı Kadıköy kızı Aslı, hala aynı apartmanda, giriş katında oturan kayınvalidesi ve kayınpederi ile birlikte yaşamaktadır ve 7/22 kayınvalide baskısı altındadır.

Babam Çok Değişti dizisi oyuncuları kimdir?

  • Çağlar Çorumlu(Mehmet Ali Pamuk)
  • Şebnem Bozoklu (Aslı Pamuk)
  • Melek Baykal(Arife Pamuk)
  • Salih Kalyon (Kerami Pamuk)
  • Timur Acar (Rıfkı Pamuk)
  • Eslem Akar (Yağmur)
  • Bahar Süer (Ayfer)
  • Berke Üsdiken (Emre Güney)
  • Ecrin Su Çoban (Damla Pamuk)
  • Berat Efe Parlar (Oğulcan Pamuk)
  • Beste Bereket (Aydan Hemşire)
  • Rukan Demir (Çilem Hemşire)