Babanın oğluna hediye olarak aldığı otomobil sokak ortasında cayır cayır yandı

İstanbul Zeytinburnu'nda bir vatandaşın oğluna hediye olarak aldığı ikinci el otomobil, sokak ortasında cayır cayır yanmaya başladı. Olay yerine koşan itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti ancak aracın kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Babanın oğluna hediye olarak aldığı otomobil sokak ortasında cayır cayır yandı

İddiaya göre Timur Yankı, oğluna hediye aldığı ikinci el 35 BBY 092 plakalı otomobili, bakımını yaptırdıktan sonra sokağa park ederek kısa süreliğine ayrıldı.

Babanın oğluna hediye olarak aldığı otomobil sokak ortasında cayır cayır yandı - Resim : 1

PARK HALİNDEYKEN ALEV ALMAYA BAŞLADI

Park halindeki otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle alev alarak yanmaya başladı. Çevredekiler durumu hemen itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Babanın oğluna hediye olarak aldığı otomobil sokak ortasında cayır cayır yandı - Resim : 2

KULLANILAMAZ HALE GELDİ 

Yangın güçlükle söndürülürken, yanan araç kullanılamaz hale geldi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Olayın şaşkınlığını yaşayan otomobilin sahibi Timur Yankı, “Ben aracı park ettim, buradaki esnafa anahtarı teslim ettim.  Daha sonra telefon geldi, aracın yanıyor diye.  İtfaiyeye haber verildi mi diye sordum. Zaten itfaiye çok kısa zamanda geldi.  Ben aracı bakımdan bugün getirdim. Bütün bakımları yapılmıştı. Usta araçta sorun olmadığını söyleyince, çıktım buraya geldim.Bu aracı ben küçük oğluma hediye için almıştım. Bu kazanın olmasına oğlumun adına üzüldüm" dedi. 

Babanın oğluna hediye olarak aldığı otomobil sokak ortasında cayır cayır yandı - Resim : 3