Babası İstanbul’a götürmedi diye öyle bir şey yaptı ki… Yaptığı karşısında şaşakaldı! Film sahnelerini aratmadı

Babasının giderken İstanbul'a götürmediği 15 yaşındaki Z.A., site bahçesinde park halinde olan Semih K.'ye ait son model cipi çaldı. Z.A., Semih K.'nin şikâyeti üzerine 127 güvenlik kamerası incelenerek polis ekiplerince yakalandı.

Babası İstanbul’a götürmedi diye öyle bir şey yaptı ki… Yaptığı karşısında şaşakaldı! Film sahnelerini aratmadı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde babasının İstanbul’a götürmediği bir genç, sinirlenip son model araç çaldı. 127 güvenlik kamerası incelenerek polis ekiplerince yakalandı.

İçinde unutulan anahtarla çalıştırıp çaldı

Söz konusu olay, 16 Eylül 2022 tarihinde Süleymaniye Mahallesi Akgül Sokak'ta bulunan sitede meydana geldi. Babası kendisini İstanbul'a gezmeye götürmediği için sinirlenen 15 yaşındaki Z.A., site bahçesinde park halinde olan Semih K.'ye ait son model cipi, içinde unutulan anahtarla çalıştırıp çaldı.

Gezerken de kaza yaptı

Aracının yerinde olmadığını gören sahibi, polis karakoluna giderek şikayetçi oldu. Aracı çalan şüpheli ise babasının peşinden İstanbul'a gitti. Babasını bulamayan genç, gezerken de maddi hasarlı kaza yaptı.

Aracı yol kenarında bıraktı otobüsle döndü!

Kazanın ardından aracı İstanbul'un Ataşehir ilçesinde yol kenarında terk edip İnegöl'e otobüsle döndü. Polis ekiplerinin 14 gün süren 127 güvenlik kamerası incelemesi sonucu şahıs tespit edildi. Yapılan operasyonla şüpheli genç, yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli Z.A.'nın ifadesinde, İstanbul'a gitmek için çaldığı araçla İstanbul’da kaza yaptığını, daha sonra korktuğu için aracı İstanbul'da kontak üzerinde terk ettiğini söylediği öğrenildi.

Bulunan araç, sahibine teslim edildi.

Şüpheli Z.A. ise bugün çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.