Babasına kızıp ATM'leri çekiçle dalan kadın suç makinesi çıktı

Bursa'da bir kadın, annesinden kalan mirası babası tarafından verilmeyince, banka ATM'lerini sırayla çekiçle parçaladı. Nurcan T.'nin 11 suç kaydığı olduğu ortaya çıktı.

Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre Nurcan T., annesinden kalan mirası babasının kendisine vermediğini anımsayarak sinir krizi geçirdi.

Altıparmak Caddesi üzerinde bulunan ATM'lerin yanına gelen kadın yanında getirdiği çekiçle ATM'lere saldırdı.

Cinnet getiren kadına iğne yapıldı

Öfkeden gözü bir şey görmeyen kadın çekiç ile ATM'lerin ekranlarına saldırarak tuzla buz etti. Öfkeli kadını gören kadını gören vatandaşlar polise haber verdi.

Polis ekipleri gelene kadar cinnet getiren kadına kimse müdahale edemedi. Olay yerine gelen polis ekipleri kadına müdahale etmekte zorlanınca olay yerine sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri Nurcan T.'ye sakinleştirici iğne yaptı. İğneden sonra sakinleşen kadın kontrol altına alınarak ambulans ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Nurcan T. hakkında "mala zarar verme" suçundan işlem başlatıldı. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Nurcan Taş’ın emniyet müdürlüğünde 11 suç kaydının da bulunduğu bildirildi.