Babasını satırla öldüresiye dövdü

86 yaşındaki babasını satırla döverek tanınmaz hale getiren 51 yaşındaki Süleyman Canlı tutuklandı. Oğlunun elinden kaçarak polise sığınan yaşlı gözü yaşlı adam, "Benim artık öyle bir oğlum yok" dedi

Babasını satırla öldüresiye dövdü

Sinop'un Durağan ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki Cemal Canlı, eve alkollü gelen oğlu tarafından saatlerce satırla dövüldü. Oğlu sızdıktan sonda camdan atlayarak evden kaçan yaşlı adam polise sığındı.

Cemal Canlı'nın Tekirdağ'dan ziyaretine gelen sağlık memuru oğlu Süleyman Canlı, yaşlı adama kabusu yaşattı.  Evinin camından atlayıp polise sığınan baba, hastaneye kaldırılarak tedavi edildi. Kollarında, sırtında ve göz çevresinde morluklar oluşan yaşlı adam, oğlundan şikayetçi oldu. Kısa sürede polis tarafından yakalanan şüpheli Süleyman Canlı, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan Süleyman Canlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

" Sabaha kadar dövdü" 

Yaşadıklarını anlatan Süleyman Canlı, "Oğlum gece yarısı elinde satır ile alkollü şekilde eve geldi ve beni yataktan kaldırdı. Bir anda elindeki satırla dövmeye başladı. Sabaha kadar dövdü. Alkol aldığı için sızınca ben de akşama doğru camdan atlayarak evden kaçtım. Benim artık öyle bir oğlum yok" dedi.