Babasının ismini almıştı, o da hayatını kaybetti

Kastamonu’da yol kenarındaki tır dorsesine çarpan otomobildeki 1,5 yaşındaki çocuk Ülkü mutlu Kahraman, hayatını kaybetti. Ülkü Mutlu Kahraman'ın, baba olacağını öğrenince kalp krizinden ölen Mutlu Kahraman'ın kızı olduğu öğrenildi.

Babasının ismini almıştı, o da hayatını kaybetti

Kastamonu’da meydana gelen kaza da dram üstüne dram yaşandı. Ordu’da okul öncesi öğretmeni olan Leyla Kahraman, 7 yıllık çocuk hasretinin ardından 4 aylık hamile olduğunu öğrenince sevincini eşi Mutlu Kahraman ile paylaştı. Müjdeli haber karşisında sevinç yaşayan Mutlu Kahraman, akşam saatlerinde arkadaşlarıyla çıktığı kutlama yemeğinin ardından kalp kirizi geçirerek hayatını kaybetti.

Babasının ismini aldı

Eşinin ölümünün ardından görevini yapmak üzere Kastamonu’ya tahini çıkan Leyla Kahraman, burada bir kız bebek dünyaya getirdi. Kahraman kızına eşinin ismini verdi.

Kazada hayatını kaybetti

Bu sabah kızı ve annesi ile birlikte Kastamonu’ya giderken Leyla Kahraman yönetimindeki otomobil yol kenarındaki park halinde bulunan TIR dorsesine çarptı.

Kazada otomobildeki Leyla kahraman annesi ve annesinin kucağında olan bebek Ülkü Mutlu Kahraman yaralandı.  Hastaneye kaldırılan yaralılardan bebek Ülkü Mutlu Kahraman doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı