Babil 18. Bölüm neden yayınlanmadı? Babil yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Babil dizisi 18. son bölümü yayınlanmadı. 30 Ekim 2020 tarihinde yayınlanması beklenen Babil 18. bölüm neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Babil 18. Bölüm neden yayınlanmadı? Babil yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Babil dizisi 18. bölümü 30 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmadı. 30 Ekim 2020 tarihinde yayınlanması beklenen Babil 18. bölüm neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Babil 18. bölüm neden yayınlanmadı?

Babil 18. bölümü yayınlanmadı. Dizinin resmi twitter hesabından yapılan açıklamaya göre 30 Ekim 2020 tarihinde yayınlanması beklenen Babil 18.bölüm, 30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle ekranlara gelmedi.

Babil yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sevilen dizi Babil'in yeni bölümü 6 Kasım Cuma günü izleyiciyle buluşacak.

Babil 17. Bölümde ne olmuştu?

İrfan, Eda ve Egemen’in evlilik kararıyla, Deniz’i kaybetmeye bir adım daha yaklaşırken; Süleyman İrfan’ı saf dışı bırakacak yeni bir oyun kuruyor. Ayşe; Hakan’a deşifre olmamak için zor bir seçim yaparken, İlay bir kez daha aklı ve kalbi arasında kalıyor.

Babil dizisinin konusu nedir?    
İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan’ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz’in (Beren Kasımoğulları) hastalanmasıyla alt üst olur. Kapılar birer birer yüzüne kapanırken, karısı Eda’nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen’den (Ozan Güven) yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur. Evlenmek üzereyken ayrıldığı Büyük aşkı İlay’ın (Birce Akalay) tehlikeli iş adamı Süleyman’ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak, ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır. Bu macera da karşısına çıkan idealist genç kız Ayşe (Aslı Enver) onun kurtarıcısı olabilecek mi?

Babil dizisi oyuncuları kimdir?

  • İrfan – Halit Ergenç
  • Ayşe – Aslı Enver
  • Eda – Nur Fettahoğlu
  • İlay – Birce Akalay
  • Deniz – Beren Kasımoğulları
  • Süleyman – Mesut Akusta