Babil 18. Bölüm full izle

Babil dizisi 18. Son Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Babil dizisi son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 6 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Babil 18. bölüm…

Babil 18. Bölüm full izle

Babil dizisi 18. bölümü 6 Kasım 2020 tarihinde yayınlandı. Tek parça olarak internete yüklenen Babil dizisinin 18. bölüm tek parça linki…

Babil 17. Bölümde ne olmuştu?

Eda ve Egemen’in evlilik kararıyla yıkılan İrfan Deniz’i kaybetmekten korkmaktadır. Süleyman İrfan’ı saf dışı bırakacak yeni bir oyun kurmaktadır. Ayşe; Hakan’a deşifre olmamak için zor bir seçim yaparken, İlay bir kez daha aklı ve kalbi arasında kalıyor.

Babil 18. Bölüm izle

Babil 18. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Babil dizisinin konusu nedir?    
İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan’ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz’in (Beren Kasımoğulları) hastalanmasıyla alt üst olur. 

Kapılar birer birer yüzüne kapanırken, karısı Eda’nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen’den (Ozan Güven) yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur. Evlenmek üzereyken ayrıldığı Büyük aşkı İlay’ın (Birce Akalay) tehlikeli iş adamı Süleyman’ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak, ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır. Bu macera da karşısına çıkan idealist genç kız Ayşe (Aslı Enver) onun kurtarıcısı olabilecek mi?

Babil dizisi oyuncuları kimdir?

  • İrfan – Halit Ergenç
  • Ayşe – Aslı Enver
  • Eda – Nur Fettahoğlu
  • İlay – Birce Akalay
  • Deniz – Beren Kasımoğulları
  • Süleyman – Mesut Akusta