Gomis Galatasaray taraftarını üzecek açıklamalarda bulundu

Suudi Arabistan'da futbol hayatını sürdüren Bafetimbi Gomis Galatasaray taraftarını üzecek açıklamalarda bulundu. Bafetimbi Gomis Süper Lig'e dönüyor mu? Bafetimbi Gomis hangi takıma yakın?

Gomis Galatasaray taraftarını üzecek açıklamalarda bulundu

Suudi Arabistan'da Al Hilal ekibinde top koşturan Galatasaray taraftarının sevgilisi Bafetimbi Gomis, beIN Sports'a çok özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray taraftarına övgüler yağdıran Gomis, Fatih Terim'in çok tecrübeli bir teknik adam olduğunu vurguladı. 

Sarı Kırmızılı ekipten ayrıldığı dönemden sonra Galatasaray taraftarı olduğunun altını çizen Gomis, ''Galatasaray taraftarını fazlasıyla özlüyorum. Galatasaray’daki maç gecelerini ve taraftarın benim için hazırladığı besteleri asla unutmayacağım. Kulüpten ayrıldığım zaman artık Galatasaray taraftarı oldum. Evet, çok fazla özlüyorum.'' diye konuştu.

Güçlü bir birliktelik vardı

Galatasaray'da yaşadığı şampiyonluk ile ilgili konuşan Fransız oyuncu, ''Taraftarlarla aramızda çok güçlü bir birliktelik vardı. Oyuncular arasında da çok iyi bir etkileşim ve dayanışma vardı. Kaptan Selçuk gibi takımı bir arada tutan önemli oyuncular vardı.'' ifadelerini kullandı.

İşte Gomis'in açıklamalarından satır başları;

"Kariyerimi Türkiye'de bitirmeyi hayal etmiştim ancak ne yazık ki, yöneticiler kontratımı yenilemek istemediler. Belki de çok yaşlı olduğumu düşündüler ama aradan geçen 3 yılda tablo ortada. Bafe, gollerine devam ediyor."

“Asla 'Beşiktaş veya Fenerbahçe'de oynayamam.' diyemem çünkü gerçekten çok büyük kulüpler. Galatasaray her zaman için ilk önceliğim çünkü orada çok güzel bir aşk hikayesi yaşadım."