Bahçelievler’de Nostalji Rüzgârı… 80’ler 90’lar Festivali…  

Bahçelievler Belediyesi’nin Ağustos ayı Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlediği 80’ler 90’lar festivali bu yıl 6-7 Ağustos tarihlerinde Milli Egemenlik Parkı’nda gerçekleştirecek.

Bahçelievler’de Nostalji Rüzgârı… 80’ler 90’lar Festivali…   

Festivalde o yıllara damga vurmuş Reyhan Karaca, Burak Kut, Ragga Oktay, Mansur Ark ve Hakan Küfündür gibi sanatçılar sahne alacak. Geçtiğimiz yıl büyük bir coşkuyla düzenlenen festivalde bu yıl da animasyon gösterilerinin yanı sıra yarışmalar düzenlenecek ve dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilecek.

Adile Naşit, Cem Karaca ve Kemal Sunal’ın dev figürleri festivale renk katacak

80’ler 90’lar Festivali kapsamında çocuklara özel eğlenceli vakit geçirecekleri şişme oyun grupları hazırlandı. Döneme damga vuran sanatçılar, Adile Naşit, Cem Karaca ve Kemal Sunal’ın da dev canlı kuklaları da festivale renk katacak. Milli Egemenlik Parkında saat 13.00’dan itibaren başlayacak etkinliklerde isteyenler tüplü televizyonla atari oynayarak 90’lı yılları yaşayacak. Döneme ait kıyafet yarışmasının da düzenleneceği festivalde 90’lar Nostalji Evi gezilerek tarihe yolculuk yapılacak.

Festival kortej yürüyüşü

Döneme damga vuran sanatçı figürleri ve festival bandosu ve nostaljik arabalar eşliğinde yapılacak festival kortej yürüyüşü 6 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da Yayla Nikâh Salonu önünden başlayıp, festival alanı olan Milli Egemenlik Parkında sona erecek.