Baht Oyunu 17. Bölüm full izle! Baht Oyunu final bölümü tek parça izle

Baht Oyunu 17. Bölümü olan final bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel ve İdris Nebi Taşkan'ın başrollerini paylaştığı Baht Oyunu final bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 12 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Baht Oyunu 17.Bölüm…

Baht Oyunu 17. Bölüm full izle! Baht Oyunu final bölümü tek parça izle

Kanal D'nin sevilen dizisi Baht Oyunu final bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Baht Oyunu dizisinin 17.Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Baht Oyunu 17.Bölümde: ‘Baht Oyunu’nun final bölümünde, Ada, Tuğçe’nin ideal kadın sırrını açıklamasıyla Bora tarafından şirketten kovulur. İşini de Bora’yı da Tuğçe’ye bırakmamak konusunda kararlı olan Ada, çareyi Zafer’den yardım istemekte bulur. Zafer sayesinde işe dönme fırsatı yakalayan Ada’nın şirketteki yeni pozisyonu herkesi şaşırtır. 

Baht Oyunu 17. Bölüm full izle! Baht Oyunu final bölümü tek parça izle - Resim : 1

Ada’ya öfkesi dinmeyen Bora, ödül törenine Tuğçe’yi göndermeye karar verir. Tuğçe ile Bora’nın yakınlaşmasını izleyen Ada, yaşadığı acıya rağmen Bora’ya karşı dik durmakta kararlıdır. Diğer yandan Rüzgar ve Ada arasındaki soğuk savaş biter ve boşanmalarına ramak kala anlaşma sağlanır.Söylediği yalanların ağırlığı altında ezilen Ada büyük bir karar alır. Aldığı karar sadece kendi hayatını değil, Bora’nın hayatını ve ilişkilerini de sonsuza kadar değiştirecektir. İşte Baht Oyunu dizisinin final bölümü tek parça linki…

Baht Oyunu 17. Bölüm full izle! Baht Oyunu final bölümü tek parça izle - Resim : 2

Baht Oyunu 16. bölümde ne oldu?

Ailesi ile birlikte Ada’yı istemeye giden Bora aldığı “Hayır” cevabı üzerine büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Belli etmemeye ve günlük hayatına devam etmeye çalışsa da Bora artık aşka olan inancını kaybetmek üzeredir. Ada’da Bora’yı ve işini kaybettiğini düşündüğü için büyük üzüntü yaşar. Teyzesinin baskılarıyla istifa etmek için şirkete son bir defa daha gider. Tuğçe ise Ada’nın gidecek olmasından dolayı keyiflidir. 

Baht Oyunu 17. Bölüm full izle! Baht Oyunu final bölümü tek parça izle - Resim : 3

Bora’nın odasına gidip onunla vedalaşan Ada’nın karşısına bir engel çıkar. Kaderin cilvesi bu olayla Ada'nın işten ayrılmasına engel olur. Öte yandan da Tuğçe ile Ada arasında yeni bir rekabetin doğmasına neden olur. Tuğçe ve Ada bir vakfın düzenlediği ödül töreni için adaydırlar. Haberin ardından Ada, kendini kanıtlamak için tüm gücüyle çalışmaya başlar. Ada, yeni yazısının peşine düştüğü sırada bir anda ortadan kaybolur. Ada’nın başı büyük bir beladadır ve o anda da herkes telaşla Ada’yı aramaktadır.

Baht Oyunu 17. Bölüm full izle! Baht Oyunu final bölümü tek parça izle - Resim : 4

Baht Oyunu 17.Bölüm izle

Baht Oyunu 17.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Baht Oyunu 17. Bölüm full izle! Baht Oyunu final bölümü tek parça izle - Resim : 5

Baht Oyunu dizisinin konusu nedir?

Ada, ilk aşkları ile evlenen kadınların mutluluğu yakalayabileceğine inanan kadınlar arasında büyüyen genç bir kadındır. Tam da inandıkları doğrultusunda hareket eden Ada, her şeyin yolunda olduğunu düşündüğü zamanda ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir.

Baht Oyunu 17. Bölüm full izle! Baht Oyunu final bölümü tek parça izle - Resim : 6

Baht Oyunu dizisi oyuncuları kimdir?

  • Aytaç Şaşmaz
  • Cemre Baysel
  • İdris Nebi Taşkan
  • Aslı Sümen
  • Hande Subaşı
  • Funda İlhan
  • Tuğba Çom
  • Anıl Çelik
  • Ozan Dağgez
  • İrem Yüksel
  • Emrah Ben
  • Suğdem Gözalır
  • Altan Erkekli