Baht Oyunu 16. Bölüm full izle! Baht Oyunu yeni bölüm izle

Baht Oyunu dizisi son bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı Baht Oyunu dizisi yeni bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 5 Ekim tarihinde yayınlanan Baht Oyunu 16. Bölüm..

Baht Oyunu 16. Bölüm full izle! Baht Oyunu yeni bölüm izle

Büyük bir heyecanla beklenilen Baht Oyunu dizisi yeni bölümü yayınlandı. 5 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Baht Oyunu dizisi 16. bölümü tek parça olarak internete yüklendi.

Baht Oyunu 16. Bölüm full izle! Baht Oyunu yeni bölüm izle - Resim : 1

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı Baht Oyunu dizisi yeni bölümde: Bora ve ailesinin Ada'yı isteme girişimi hayal kırıklığıyla sonuçlanır. Baht Oyunu dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyenler Baht Oyunu 16.bölüm izleyebilecekleri linki merak ediyor.  İşte Baht Oyunu son bölüm tek parça linki…

Baht Oyunu 15. bölüm ne olmuştu?

Baht Oyunu 15.bölümde: Ada’nın ilk aşkının peşine düşen Bora, Ada’yı Turgut’la beraber görünce Turgut’u Ada’nın ilk aşkı zanneder. Bora, Nergis ve Aslan’ı Turgut ile buluşturur ve Ada’nın ilk aşkını bulduğunu söyler. Ada, Tuğçe ve Rüzgar da onların buluştuğu restorana gelince tam bir curcuna yaşanır. Bora tüm müdahalelere rağmen Ada’ya evlenme teklifi etmeye karar verir.

Baht Oyunu 16. Bölüm full izle! Baht Oyunu yeni bölüm izle - Resim : 3

Bora’dan önce Ada’nın kapısını çalan Tuğçe ise Ada’ya Rüzgar’la beraber sakladığı sırrı çözdüğünü söyler. Tuğçe’nin gerçekleri öğrenmesiyle sarsılan Ada, Bora’nın ailesiyle birlikte elinde çiçeklerle kapıya geldiğini görünce ne yapacağını şaşırır. 'Baht Oyunu', ilk aşkıyla mutluluğu bulamayan ve sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada'nın hikayesidir. Gönlünü çalıştığı şirketin sahibi olan Bora'ya Aşık olan Ada, ilk aşkıyla evlenmezse ömür boyu mutsuz olacağı inancı ile yaşamıştır. Ada için rüyalarda ve aşkta imkansızlık söz konusu değildir.

Baht Oyunu 16. Bölüm full izle! Baht Oyunu yeni bölüm izle - Resim : 4

Baht Oyunu 16. Bölüm izle

Baht Oyunu 16. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Baht Oyunu dizisi konusu nedir?

Baht Oyunu dizisi konusu, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturuyor.

Baht Oyunu 16. Bölüm full izle! Baht Oyunu yeni bölüm izle - Resim : 6

Baht Oyunu oyuncuları kimdir?

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’i başrolünü paylaştığı Baht Oyunu dizisi oyuncuları arasında; Altan Erkekli, Aslı Sümen gibi isimler yer alıyor. İşte Baht Oyunu oyuncuları…

Baht Oyunu 16. Bölüm full izle! Baht Oyunu yeni bölüm izle - Resim : 7

  • Aytaç Şaşmaz - Bora
  • Cemre Baysel - Ada
  • Altan Erkekli
  • Aslı Sümen - Tuğçe
  • İdris Nebi Taşkan - Rüzgar
  • Hande Subaşı
  • Tuğba Çom Makar - Nergis
  • Funda İlhan
  • Ozan Dağgez - Evren 

Baht Oyunu 16. Bölüm full izle! Baht Oyunu yeni bölüm izle - Resim : 8