Baht Oyunu'ndan büyük başarı! Sosyal medyada etkileşim rekoru kırdı

Kanal D'nin sevilen dizisi Baht Oyunu 16. bölümü ile sosyal medyayı salladı. Twitter’da Salı akşamı #BahtOyunu etiketiyle bir milyonu aşkın paylaşım yapılırken, dizi Türkiye gündeminde zirvede yer aldı. Sevilen dizi Baht Oyunu, 12 Ekim Salı akşamı final yapmaya hazırlanıyor.

Baht Oyunu'ndan büyük başarı! Sosyal medyada etkileşim rekoru kırdı

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yapımı ‘Baht Oyunu’, 5 Ekim Salı akşamı ekrana gelen 16. bölümüyle sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi oldu ve etkileşim rekoru kırdı.

Baht Oyunu'ndan büyük başarı! Sosyal medyada etkileşim rekoru kırdı - Resim : 1

Büyük bir ilgiyle takip edilen #BahtOyunu’nun 16’ncı bölümü için yapımın hayranları dizi başlamadan önce koydukları bir milyon paylaşım hedefine ulaştı. Twitter’da salı akşamı #BahtOyunu etiketiyle bir milyonu aşkın paylaşım yapılırken, dizi Türkiye gündeminde zirvede yer aldı. ‘Baht Oyunu’, Instagram’da da beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Bora’nın ailesiyle birlikte Ada’yı istemeye gittiği ve Ada’nın işten ayrılma kararı aldığı bölüm, ‘Baht Oyunu’ hayranları tarafından çok beğenildi.

Baht Oyunu'ndan büyük başarı! Sosyal medyada etkileşim rekoru kırdı - Resim : 2

Final bölümü 12 Ekim'de

Genç ve yetenekli oyuncularla deneyimli isimleri buluşturan kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle ekranların fenomen dizilerinden biri haline gelen ‘Baht Oyunu’, merakla beklenen final bölümüyle 12 Ekim Salı akşamı 20.00’de Kanal D ekranında olacak.

Baht Oyunu'ndan büyük başarı! Sosyal medyada etkileşim rekoru kırdı - Resim : 3

Baht Oyunu konusu nedir?

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

Baht Oyunu'ndan büyük başarı! Sosyal medyada etkileşim rekoru kırdı - Resim : 4

Baht Oyunu oyuncuları kim?

  • CEMRE BAYSEL-ADA TÖZÜN (AKCAN)
  • AYTAÇ ŞAŞMAZ-BORA DOĞRUSÖZ
  • İDRİS NEBİ TAŞKAN-RÜZGAR AKCAN
  • ASLI SÜMEN-TUĞÇE DİKMAN
  • HANDE SUBAŞI-NERGİS ŞAHİN