Baldızını defalarca bıçakladı!

Antalya'da uzaklaştırma kararı olan bir adam hamile eşinin oturduğu eve elinde bıçakla balkondan girdi. Saldırgan eş, baldızıyla tartıştı ve genç kızı defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Antalya'da yaşanan olayda 41 yaşındaki Ercan K.'nın uzaklaştırma kararı olmasına rağmen Fas uyruklu hamile eşi Siham K.'nın balkondan evine girdi.

Eşini elinde bıçakla karşısında gören kadın, fenalık geçirdi. Bu sırada Ercan K.'nın 24 yaşındaki baldızı Rajae Ait'de evdeydi. Eniştesine tepki gösterdi, tartışmaya başladı.

Ercan K., bir süre sonra baldızını sokakta kovalamaya başladı. Genç kadını yakalar yakalamaz önce boğazından sonra da vücudunun bir çok yerinde defalarca bıçakladı.

Rajae Ait ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Katil enişte ise kayıplara karıştı. Fas uyruklu Siham K. olay yerine geldi. Uzun süre göz yaşı döktü. Hamile kadın tedbir amaçlı aynı hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre katil enişte, baldızını daha önce defalarca taciz etti. Hatta imam nikahı kıymaya zorladı. Yaşanan olay sonra hamile eş koruma altına alındı. Saldırganı bulmak için başlatılan çalışma ise sürüyor.