Şimdi Ayvalık zamanı! Huzuru arayanlar için eşsiz fırsat

Balıkesir Ayvalık'ta eşsiz bir konumda bulunan Minayvalık otel, 19 Temmuz'da kapılarını konuklarına açtı. Çınarlı Cami'nin (Agia Iorgi Kilisesi) eşsiz manzarası ile karşı karşıya olan Minayvalık otel sakin bir dünyaya adım atmak isteyenleri bekliyor...

Şimdi Ayvalık zamanı! Huzuru arayanlar için eşsiz fırsat

Yaz ve bayramın bir araya gelmesiyle birlikte biraz huzur, biraz dinlenme için herkes uygun bir tatil yeri aramaya başladı. Ege'nin en güzel sularında yer alan Ayvalık, her yıl olduğu gibi bu yıl da tatilcilerin gözdesi halinde. Ayvalık'ta sakin bir tatil yapmak isteyenlerin yeni adresi ise Minayvalık olma yolunda.

Tarihi bir mekanın içinde Ege'nin eşsiz havası ve dinginliği ile konuklarını ağırlamaya başlayan Minayvalık, kapınızın önünden tarihin gizemine yolculuk yapmayı sağlıyor. Öte yandan denize yakın mesafesi sayesinde günün yorgunluğunu yüzerek ya da güneşlenerek atmak isteyenler kısa sürede bu lokasyonlara ulaşabiliyor.

Şimdi Ayvalık zamanı! Huzuru arayanlar için eşsiz fırsat - Resim : 1Minayvalık Oteli hakkında

Sizi Ayvalık’ın merkezinde farklı bir deneyimle buluşturuyor. Özenle yaratılan Minayvalık, Ayvalık’ın canlı tarihi ve çarşısından bir adımla sakin bir dünyaya geçebileceğiniz, burada kalırken yörenin sunduğu tüm zenginliklerden yararlanabileceğiz bir atmosfer. Ayvalık’a özgü sarımsak taşı sövelerle bezenmiş otelimize girip, kadim ustaların elinden çıkmış taş duvarların serinliğini hissettiğinizde, bahçemizde nefes alıp, kafemizde içeceğinizi yudumladığınızda sizlerin de bizler gibi Ayvalık’a vurulmanızı istiyoruz.

Şimdi Ayvalık zamanı! Huzuru arayanlar için eşsiz fırsat - Resim : 2Odalarından Ayvalık’ın Çınarlı Cami (Agia Iorgi Kilisesi)’nin muhteşem tarihi manzarasına dalabileceğiniz, Ayvalık’ın sembolü olmuş Şeytanın Kahvesi ve At Arabacılar Meydanının tam ortasında yer alan otelimiz, karşılıklı tekne seferleri ile Cunda’ya arabasız ulaşım için de çok rahat bir lokasyonda. Keyifli akşam yemeklerinizden sonra püfür püfür deniz havasından odanıza yürüyerek gelmek, Ayvalık’ın ara sokaklarında fotoğraf çekerken kaybolmak, deniz kenarında keyifli bir yürüyüşe çıkmak, Ayvalık’ın plajlarına toplu taşıma veya arabanızla en fazla 20 dakikada ulaşmak için birebir.

Şimdi Ayvalık zamanı! Huzuru arayanlar için eşsiz fırsat - Resim : 3

Minotel’den yürüyerek tarihi Ayazma’yı, Aya Triada Kilisesi’ni, Çınarlı Cami’yi (Agia Iorgi), Saatli Cami’yi (Agia Ianni Kilisesi) ve Taksiyarhis Anıt Müzesi’ni keşfe çıkabilir Macaron sokaklarında kaybolabilirsinz.

Kuzey Ege’nin sularında serinlemek isterseniz Minotel’den Sarımsaklı Plajları 8 km. , Cunda- Patricia Plajları 13 km., Badavut Plajları 12 km. uzaklıkta. Toplu taşıma ya da arabanızla en fazla 20 dakikada ulaşabilirsiniz.

Minayvalık otelinin web sitesine buradan ulaşabilirsiniz...