Balıkesirli sürücüler isyanda!.. Yeniden yapılacak diye yıkıldı ama...

Balıkesir’de Kızıksa köprüsünün yenisi yapılmak üzere yıkılması ve yeniden yapılmaması üzerine sürücüler duruma adeta isyan ediyor.

Balıkesirli sürücüler isyanda!.. Yeniden yapılacak diye yıkıldı ama...

Kızıksa Mahallesindeki Kocaçay üzerindeki köprü, ömrünü tamamlamasından dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkıldı.

Geçtiğimiz Şubat ayında inşasına başlanan köprünün inşaatı durunca sürücüler ve Kızıksa halkı duruma tepkili. Köprünün yıkılmasıyla sonrası oldukça tehlikeli olan Sedde üzerindeki toprak yolu kullanan sürücüler, her an uçuruma yuvarlanma korkusu yaşıyor ve araçlarının zarar gördüğünü ifade ettiler.

Kızıksa Mahallesi Muhtarı Kamil Çakır konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu...

"Vatandaşlara yalan söylemeye bıktım, yalan bulamıyorum artık. Madem köprüyü bu kadar sürede yapmayacaklardı niye eski köprümüzü yıktılar? En azından bu rezilliği çekmezdik. Oldukça dar olan toprak yolda yağmur yağmasın diye dua ediyoruz, yağmur yağdığı anda zaten gitmemiz mümkün değil. Allah rızası için bizim köprümüzü bir an önce yapıp hizmete açsınlar. Birilerinin uçuruma yuvarlanıp ölmesini mi bekliyorlar? Yetkili birileri gelip benim mahalle halkına açıklama yapsın”