"Banka hesabınızı terör örgütleri kullanıyor" diyerek yaşlı kadını dolandırmaya çalıştılar!

Dolandırıcıların, "Banka hesabınızı terör örgütleri kullanıyor" diyerek parasını almaya çalıştıkları yaşlı kadın sahtekarları polise yakalattı. 

Kendilerini polis, hakim ve savcı olarak tanıtan telefon dolandırıcılarının hedefinde bu kez 70 yaşındaki F.J.İ. adlı kadın vardı. Telefonla arayarak yaşlı kadının banka hesaplarının terör örgütleri FETÖ ve PKK tarafından kullanıldığını söyleyen şahıs, parasını ve mücevherlerini hemen kendilerine vermesini istedi. Yaşlı kadın bir fırsatını bularak polise haber verdi. 

Dolandırıcıların yakalanması için elinden geleni yapan F.J.İ, polislerin yaptığı plan doğrultusunda bankaya gitti. Bankaya girdiğinde bankacı kılığındaki güven timleri içinde sahte paraların bulunduğu zarfı F.J.İ’ye verdi. Evine dönerek kapıda dolandırıcıların gelmesini beklemeye başladı. Kısa süre sonra bir kişi kadının evinin önüne geldi.

Kapıdan içeriye girdiğinde yaşlı kadın elindeki para zarfını dolandırıcıya verdi. Apartmanın karşısındaki iş yerinde pusuda bekleyen polisler hızla kapıya yöneldi. Dolandırıcı apartmanın içinde yakalandı. Çetenin diğer üyesi de iki sokak ötede polisler tarafından yakalandı.