Bankalardan müjde verildi, emekliler acele edin! Kasım sonuna kadar sürecek! 9 bin TL ödenecek!

Kasım ayında müjde kamu bankalarından geldi. Ay sonuna kadar 9 bin TL ödeme yapılacak, başvuranlar aynı gün içinde alabiliyor. Nakit ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak bir kampanya... 5 dakika içinde sonuçlanıyor...

Bankalardan müjde verildi, emekliler acele edin! Kasım sonuna kadar sürecek! 9 bin TL ödenecek!

Kamu bankalarından emekli müşterlerine müjde geldi. Emekli müşterilerine özel faiz ve ödeme koşullarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacak. Ay sonuna kadar sürecek kampanyayla 9 bin TL'ye kadar nakit ihtiyacı olan emeklilere Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan uygun koşullarda kredi desteği verilecek. Başvuru yapılan gün içinde para hesaba yatacak. Başvuru yapmak için emekli bir maaş müşterisi olmak yeterli...

Kamu bankaları, Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşlarını alan emekli vatandaşlar nakit ihtiyaçları varsa diledikleri zaman internet şifreleriyle birlikte girdikleri internet bankacılığı üzerinden bankaya gitmeden kolayca başvuru yaparak ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler. 

Bankalardan müjde verildi, emekliler acele edin! Kasım sonuna kadar sürecek! 9 bin TL ödenecek! - Resim : 1

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alanlar, nakit sıkıntısı çekmeyecek. Hem de şubeye gitmeden başvurarak ihtiyaç kredisi direkt cebe geliyor. Aynı gün içinde para yatırılıyor. Kamu bankaları tarafından duyurulan kampanya Kasım 2022 sonunda bitecek. Uygun faiz oranları ve ödeme koşullarını kaçırmak istemeyen vatandaşlar, telefonlarına sarıldı bile.

Emekli maaş hesabı aracılığı ile birlikte başvuruları gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için 5 dakika içerisinde sonuç veriliyor ve onaylanan bu krediler hesaplara yatırılarak yine aynı gün içinde kullandırılıyor. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alınması halinde durumunda başvurusunu gerçekleştirerek onay alabilecek 36 ay vadeli 9.000 TL kredi ödemelerinde şartları uygun olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde kredi işlemleri yapılmaktadır.