Baraj 15. Bölüm full izle

Baraj dizisinin 15.bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Baraj dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 24 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Baraj 15. Bölüm…

Baraj 15. Bölüm full izle

Fox ekranlarının yeni dizilerinden Baraj dizisinin 15. bölümü yayınlandı. 24 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Baraj dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Baraj dizisinin 15. bölüm tek parça linki…

Baraj dizisi 14.bölümde ne olmuştu?

Nazım’ın hala evli olduğunu ondan saklaması Nehir için bardağı taşıran son damla olmuştur. Artık Nehir, Nazım’a güvenemeyeceğini düşünür ve Zerrin ile birlikte İstanbul’a, eski hayatına geri döner. Nazım’ın zor bir karar vermesi gerekmektedir, ya Nehir’i seçip onun peşinden İstanbul’a gidecek ya da kızını seçip onları korumak için Nermin ve Ayşe ile kalacaktır.
Nehir’e gerçekleri anlatan Tarık, onunla Nazım’ın arasını açmayı başarmıştır. Fakat bu yüzden Nazım’ın gazabına uğrar ve onun imdadına Fulya ve Kemal yetişir. Tarık saf dışı kalınca ise Zahra, Halil’in yokluğunu gizlemekte iyice zorlanır.

Baraj 15.bölüm izle

İşte baraj 15.bölüm izleyebileceğiniz link.

Baraj dizisinin konusu nedir?

Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün yer aldığı baraj dizisi Nazım’ın, internette bir arkadaşlık sitesi üzerinden tanışma hikayesini konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın fotoğrafını gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştırır.

Baraj dizisi oyuncuları kimdir?

  • Nazım Güney – Feyyaz Duman
  • Nehir Aksu – Biran Damla Yılmaz
  • Tarık Yılmaz – Burak Yörük
  • Zerrin – Sumru Yuvrucuk
  • Zahra - İman Casablanca