Baraj 7. bölüm izle... Nehir büyük yalanı öğrendi

Baraj dizisinin 7. bölümü Fox ekranlarında yayınlandı. 29 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak yüklendi.

Fox ekranlarında yayınlanan Baraj dizisinin merakla beklenen 7. bölümü yayınlandı.

7. BÖLÜMÜN KONUSU

Tarık, Nehir ile iyice yakınlaşmaya başlamıştır. Fakat bir yandan Zahra’nın ondan hamile olması bir yandan da barajın sahibi Kemal Bey’in Tarık’ı kızı ile evlenmeye zorlaması Tarık için barajı zindana çevirecektir. Bütün bunlara rağmen Tarık’ın Nehir’den vazgeçmeye niyeti yoktur.

Zerrin’in baraja gelmesi bütün dengeleri bozar ve büyük yalanların ortaya çıkmasına sebep olacak bir olaylar zincirini tetikler. Ona söylenen büyük yalanı öğrenen Nehir ise büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaktır.

Baraj dizisinin 6. bölümünde ne oldu?

Baraj’daki hapis hayatından nihayet kurtulan Tarık, bu fırsatı Nehir ile baş başa vakit geçirmek için kullanır. Fakat bu yaptığının hem kendini hem de Nehir’i büyük tehlikeye atacağının henüz farkında değildir.

BARAJ DİZİSİ 7. BÖLÜM İZLE

Baraj Dizisinin 7. bölümünü tek parça halinde bu linkten izleyebilirsiniz.

Baraj dizisinin konusu

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır...

TÜR

DRAM

YAPIM ŞİRKETİ

MEDYAPIM & N0:9 PRODUCTIONS

YAPIMCI

FATİH AKSOY & YAĞMUR ÜNAL

YÖNETMEN

HASAN TOLGA PULAT

SENARİST

HASAN TOLGA PULAT

GENEL KOORDİNATÖR

DİRENÇ AKSOY

UYGULAYICI YAPIMCI

SELİM ELTAŞ

OYUNCULAR

FEYYAZ DUMAN, BİRAN DAMLA YILMAZ, BURAK YÖRÜK

                         ve SUMRU YAVRUCUK

IMAN CASABLANCA, SAİT GENAY, TUNA ORHAN