Baraj dizisi 20. Bölüm 2. Fragmanı izle, "Ben senin yaralarını sevdim!"

Ekranlarının vazgeçilmez dizisi Baraj her salı FOX tv'de sevenleriyle buluşuyor. Yeni bölümde, Bahar, Nazım'ı Hakan'ın hapse attırdığını öğrenir. Fakat Hakan, Bahar'ı tehdit eder. Hakan, Nazım'ı öldürmek için ona komplo kurar. Fakat kurduğu tuzağa kardeşi Bahar düşecektir.

Baraj dizisi 20. Yeni bölümü ile 29 Aralık Salı akşamı FOX ekranlarında izleyici ile buluşacak!

Baraj 19. Bölüm Özeti

Nazım ve Bahar’ın evlilik kararını açıklaması herkes üzerinde şok etkisi yaratır. Bu haberden en çok etkilenen ise Nehir’dir. Nazım’ın Bahar’a yakınlaşmasını intikam duygusuyla yaptığına inanan Hakan, Nazım’la yüzleşir. Aralarında tansiyonun giderek yükseleceği bir savaş başlamak üzeredir.

Tarık, Zahra ve İbrahim, Meryem’in ani dönüşünden rahatsız olurlar. Meryem abisinin yeniden açılan cinayet dosyasının peşinden gidecektir. İstanbul’a bu yüzden gelmiştir. Bu istek üçlüyü korkutur. Meryem’i geri döndürmek ve Nazım’a açık vermemek adına atacakları her hamle onları birbirine düşürecektir. 

Onu unutup Hakan’la evlenen Nehir’den... Suçu üzerine atan Tarık’tan... Sevdiği kadını elinden alan Hakan’dan...Nazım’ın kimsenin beklemediği büyük bir güçle ve yıllardır ona destek veren Bahar ile birlikte geri dönmesi herkesin hayatını sarsacaktır.