Biran Damla Yılmaz'ın Türkan Şoray heyecanı

“Baraj” dizisinde Türkan Şoray’ın rolüne hayat veren Biran Damla Yılmaz, Magazin Hattı programına hangi çarpıcı açıklamaları yaptı?

Türkan Şoray ile Tarık Akan’ın unutulmaz filmi Baraj’dan yola çıkılarak aynı adla çekilen dizinin başrol oyuncusu Biran Damla Yılmaz, Magazin Hattı’nın sorularını yanıtladı.

“Kırgın Çiçekler” dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Yılmaz, Baraj dizisinde Feyyaz Duman ve Burak Yörük’le ilk başrol deneyimini yaşıyor.

Biran Damla Yılmaz, Baraj dizisinde yıllar önce Türkan Şoray’ın oynadığı karakteri canlandırmanın kendisine gurur verdiğini söyledi. Türkan Şoray, kızı Yağmur Ünal’ın yapım ortağı olduğu Baraj dizisini merakla beklediğini duyurmuştu. 

Güzel oyuncu, korona virüs salgını nedeniyle henüz Türkan Şoray’la tanışma fırsatı bulamadığını söyledi. Biran Damla Yılmaz, Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal ile çok iyi anlaştıklarını ifade etti.

Güzel oyuncu dizi için yaptığı hazırlık sürecini de paylaştı. İki bölüm çektikten sonra çekimlere korona virüs molası verildiğini hatırlatan Yılmaz, sete dönmeyi dört gözle beklediğini ifade etti. Biran Damla Yılmaz kalbinin ise dolu olduğunu belirtti. 22 yaşındaki oyuncu, geçen haftalarda ağır bir soğuk algınlığı rahatsızlığı yaşamış ve bu nedenle çekimlere katılamamıştı.