Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. Bölüm full izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. Bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Engin Altan Düzyatan ve Yetkin Dikinciler'in başrollerini paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan 2. bölümü..

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı  2. Bölüm full izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 2. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.Bölümde:Yeni bölümde, düşmanlardan kaçarken uçurumdan atlama kararı alan Zeynep ve Hızır'ın kurtulma çabası nefes kesecek. Her türlü kötülüğü yapmaktan geri durmayan Pietro, kutsal sırrın peşine düşerken, aradığı şey Kılıçoğlu'ndadır. Oruç ise kurulan kumpasları alt edebilmek için düşmanlarıyla göğüs göğüse savaşacak. İşte Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcıdizisinin 2. bölüm tek parça linki…

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı  2. Bölüm full izle - Resim : 1

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1. Bölümde ne oldu?

Midilli Fatihi Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas babalarının ölümünden sonra ayrı düşmüşlerdir. Oruç ve İlyas, İshak Ağalarının karşı çıkmasına rağmen denizlere açılmışlardır. İshak, Hızır’ın baba ocağı Midilli’de olmasından çok memnundur ancak Hızır’ın aklında da kitapçı Süleyman Usta ile birlikte peşine düştüğü büyük ve kutsal “sır” vardır. Ancak bu kutsal sırrın tek arayanı onlar değildir. Bu uğurda her kötülüğü yapabilecek olan Pietro da boş durmamaktadır.

 Baba Oruç ve İlyas korumalık görevini üstlendikleri gemide bir saldırıya uğrarlar. Bu saldırıdan sonra Oruç ve İlyas yeni bir düşman edinirler: Antuan!
Daha Baba Oruç ve İlyas İskenderiye’ye dönmeden, kötü haber Venedikli deniz tüccarlarının kurduğu Unita’nın hanına bomba gibi düşer. Antuan; hiçbir ahlaki değeri olmayan, azılı bir düşmandır. Unita’nın İskenderiye sorumlusu Sylvio’nun kızı İsabel, Baba Oruç ve İlyas için endişelense de artık olan olmuştur.Baba Oruç’un karısı Despina’yı yeni heyecanlar beklerken, düşman Antuan hiç beklenmedik bir yerden saldıracak ve kardeşleri can evlerinden vuracaktır.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı  2. Bölüm full izle - Resim : 3

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. Bölüm izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin konusu nedir?

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı ; Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas'ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor.

 Dizi, Osmanlı Devleti'nin deniz aşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atmayı başaran, Kızılsakal lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryası olan Hayreddin Paşa, Akdeniz'de Osmanlı üstünlüğünü sağladı. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Oruç Reis'in en büyük destekçisi, kardeşi Barbaros Hayreddin Paşa oldu.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Engin Altan Düzyatan (Oruç Reis)
  • Ulaş Tuna Astepe (Hızır Reis)
  • Yiğit Özşener (Pietro)
  • Pelin Akil (İsabel)
  • Yetkin Dikinciler (İshak)
  • Bahadır Yenişehirlioğlu (Derviş)
  • Melis Babadağ (Zeynep)
  • İsmail Filiz (Kılıçoğlu)
  • Caner Topçu (İlyas)
  • Gülcan Arslan (Despina)
  • Devrim Evin (Antuan)