Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm full izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölüm tek parça internete yüklendi. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerini paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm full izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölüm izleyebileceğiniz link

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm full izle

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin bulunduğu Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Dizisevcerler, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm full izleyebilecekleri linkiş araştırıyor. Engin Altan Düzyatan'lı dizi hız kesmeden devam ediyor. 24 Şubat 2022 tarihinde Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm full internete yüklendi. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölümde;

Verdikleri çetin mücadeleler neticesinde Kalimnos Kalesi’ne girmeyi başaran Baba Oruç, Hızır Reis ve leventleri Pietro’yu öldürerek kaleyi fethetmiş ve Osmanlı sancağını asmıştı. Askerleriyle taarruza verdiği destekte şehri alan Mesih Paşa ise Kalimnos fethinin serdarı olarak Oruç Reis’i saymıştı. Kalimnos’u kendilerine yurt edinecek Barbaros kardeşleri neler beklemektedir?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm full izle - Resim : 1

Davaları yolunda Akdeniz’i bir Türk yurdu haline getirmeyi amaçlayan Oruç ve Hızır Reis’in karşısına geçmişten gelen hangi düşmanlar çıkacaktır? Ağabeyi Pietro tarafından şuuru zehirlenerek kalede alıkonulan Meryem gerçeği görmeyi başarmış ve gizlice bir plan kurarak Hızır ve Oruç Reis’in kaleye girmesine yardım etmişti. Davasına ve sevdiklerine yeniden kavuşan Meryem ile Hızır’ın arasında neler yaşanacaktır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm full izle - Resim : 2

Hayatını kardeşi Martin’i bulmaya adayan Isabel, onun Pietro için çalışan bir casus olduğunu öğrenerek Kalimnos fethine gelmiş ve düştüğü çukurdan kurtulması için yardım elini uzatmıştı. Martin ise Pietro’ya duyduğu bağlılıkla ablasının yardım çağrısını reddederek intihar etmişti. Kardeşini kaybeden Isabel ne yapacaktır? Oruç Reis ile Isabel arasındaki ilişki nasıl olacaktır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm full izle - Resim : 3

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 20. bölümde neler yaşandı?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 20. bölümde; Osmanlı casuslarının Kalimnos’un yeraltında gizli bir geçit kazdığını fark eden Hızır ve Piri Reis, Baba Oruç ile birlikte fethi kalenin altına kazacakları bu gizli geçitle başlatmayı planlamışlardı. Fakat bu planı Osmanlı karargâhının içine sızdırdığı casusu Martin’den öğrenen Pietro, geçide yerleştirdiği bombalarla Piri Reis, Hızır, Niko ve leventlerinin olduğu yeri patlatmayı başarmıştı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm full izle - Resim : 4

Oruç Reis göçük altında kalan kardeşi Hızır ve leventlerini kurtarabilecek midir? Mesih Paşa başarısız olması halinde kellesini almakla tehdit ettiği Oruç Reis’i öldürecek midir? Oruç Reis içlerindeki casus Martin’i yakalayabilecek midir? Isabel kardeşinin bir casus olduğunu öğrendiğinde ise ne yapacaktır?

Meryem, ağabeyi Pietro’nun onu kandırarak Hızır’ı hançerlettiğini anlamıştı. Şuuru zehirlenmeye devam eden Meryem kaleden kurtulmayı başarabilecek midir? Piri Reis, Osmanlı casuslarını öldüren Salvator’dan intikamını alabilecek midir? Oruç Reis ve leventleri tüm zorluklara rağmen Kalimnos’u fethetmeyi başarabilecekler midir?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm full izle - Resim : 5

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölüm izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin konusu nedir?

Dizi, Osmanlı Devleti'nin deniz aşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atmayı başaran, Kızılsakal lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryası olan Hayreddin Paşa, Akdeniz'de Osmanlı üstünlüğünü sağladı. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Hızır Reis'in en büyük destekçisi, kardeşi Oruç Reis oldu.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm full izle - Resim : 7

Barbaros Hayreddin Paşa'nın asıl adı Hızır Reis'tir. Ona ''dinin hayırlısı'' anlamına gelen Hayreddin adını, Osmanlı Devleti'ne yaptığı hizmetlerden dolayı Padişah Yavuz Sultan Selim verdi. Barbaros ismi ise, aslında ağabeyi Oruç Reis'e aittir; ancak onun ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmıştır. Bu ismin verilmesinin sebebi de, Oruç Reis ve diğer kardeşlerinin kızıl renge çalan sakallarının olmasıdır: Barba, ''sakal''; rossa ise ''kızıl'' anlamına gelmektedir.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm full izle - Resim : 8

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Ulaş Tuna (Barbaros Hayrettin Paşa veya diğer adıyla Hızır Reis)
  • Engin Altan Düzyatan (Oruç Reis)
  • Yetkin Dikinciler (İshak Reis)
  • Caner Topçu (İlyas Reis)
  • Bahadır Yenişehirlioğlu
  • Melis Babadağ
  • Pelin Akil
  • Gülcan Arslan
  • Yiğit Özşener
  • Devrim Evin
  • İsmail Filiz