Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm full izle!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm tek parça izleyebilmek için linki araştırılıyor. Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm full internete yüklendi. İşte, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm izleyebileceğiniz link...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm full izle!

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerini paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm tek parça olarak yayınlandı. TRT 1'in sevilen dizisi yeni bölümü ile tv ekranlarında izleyici karşısına çıktı. 10 Mart 2022 tarihinde Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm full internete yüklendi. Engin Altan Düzyatan'lı dizi kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölümde; 

Esir edilen Baba Oruç ile onu kurtarmak için gizlice Modon’a giren Hızır Reis’in öldürülmesinden korkan İlyas, ağabeylerinin tüm uyarılarına karşın Gabriel’e filosunu teslim etmeyi kabul etmişti. Filoyu alarak İlyas ve yeniçerilerini tuzağa düşüren Gabriel, Oruç’u vermediği gibi Modon’a geldiğini öğrendiği Hızır ve leventlerini de büyük bir ölüm tuzağına çekmişti. Gabriel ve askerleri tarafından etrafı kuşatılan İlyas buradan nasıl kurtulacaktır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm full izle! - Resim : 1

Pablo tarafından alıkonulan Hızır, Piri Reis ve leventlerini hangi plan kurtaracaktır? Esirliği daha çetin bir hâl alan ve Modon’dan uzaklaştırılan Oruç Reis’in başına neler gelecektir? İlyas’ın düştüğü bu gaflet Barbaros Kardeşlerin hayatlarında nelere mâl olacaktır?

Kelemez’deki tekinsizliği önlemek isteyen Mesih Paşa, şehrin muhafızlığına İlyas’ı tayin etmek istemişti. Kendisi geçmediği takdirde postun Şahbaz’a verileceğini bilen İlyas ise bu teklifi kabul etmek zorunda kalmıştı. Bu kararla Hüma, Isabel ve Meryem’in öfkesini üzerine çeken İlyas, Mesih Paşa’nın emirleri karşısında ne yapacaktır? Oruç’un postuna koyduğu kılıcın İlyas tarafından indirildiğini öğrenen Hızır ise ne yapacaktır?

Şahsenem hakkındaki şüpheleri gün geçtikçe artan Meryem, onun gerçek yüzünü ortaya çıkartabilecek midir? Şahbaz ile Şahsenem tarafından vurulan Şahin kurtulacak mıdır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm full izle! - Resim : 2

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 22. bölümde neler oldu?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 22. bölümde; Levitha Adası’na yapılan saldırıya son anda yetişerek Gabriel’in filosunu ele geçirmeyi başaran Oruç Reis, Mesih Paşa’nın tüm uyarılarına rağmen donanmayı teslim etmemişti. Savunmasını Osmanlı karşısında yapmak için Gelibolu’da düzenlenecek toplantıya gitmeyi kabul eden Oruç Reis ve Antuan, gemiye bindiklerinde Gabriel ve adamları tarafından esir alınmıştı. Gabriel’in köle yapacağını söylediği Oruç ve Antuan’ın başına neler gelecektir?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm full izle! - Resim : 3

Kurduğu planla Oruç’un yakalanmasını sağlayan Şahbaz, Kelemez’deki boşluktan nasıl faydalanacaktır? Heyecanla izdivaçlarının gerçekleşmesini bekleyen Isabel, Oruç’un kaybolması ardından ne yapacaktır? Venedik filolarının yerini değiştirmek için açık denizde harekete geçen Hızır, Piri Reis ve leventler, Pablo ve adamlarının ok yağmurları altında mahsur kalmıştı. Hızır, Piri Reis ve leventlerini bu ateş çemberinden kim kurtaracaktır? Hızır, Oruç ve Antuan’ı kurtarmak için nasıl bir yol izleyecektir?

Kelemez’deki vazifesinin elinden alınmasına içerleyen İlyas ile Oruç’un arası açılmaya yüz tutmuştu. Her fırsatta İlyas’ı Oruç Reis’e karşı kışkırtmaya çalışan Mesih Paşa İlyas’ı kendine nasıl çekecektir? Mesih Paşa’dan imtiyazla Kelemez’e gelen Firuze, Hüma ve ailesinden intikamını nasıl alacaktır? Şahsenem, hayatını kurtaran Hızır’dan çok etkilenmişti. Bu durum karşında Meryem’in tutumu ne olacaktır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm full izle! - Resim : 4

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin konusu nedir?

Dizi, Osmanlı Devleti'nin deniz aşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atmayı başaran, Kızılsakal lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryası olan Hayreddin Paşa, Akdeniz'de Osmanlı üstünlüğünü sağladı. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Hızır Reis'in en büyük destekçisi, kardeşi Oruç Reis oldu.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm full izle! - Resim : 6

Barbaros Hayreddin Paşa'nın asıl adı Hızır Reis'tir. Ona ''dinin hayırlısı'' anlamına gelen Hayreddin adını, Osmanlı Devleti'ne yaptığı hizmetlerden dolayı Padişah Yavuz Sultan Selim verdi. Barbaros ismi ise, aslında ağabeyi Oruç Reis'e aittir; ancak onun ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmıştır. Bu ismin verilmesinin sebebi de, Oruç Reis ve diğer kardeşlerinin kızıl renge çalan sakallarının olmasıdır: Barba, ''sakal''; rossa ise ''kızıl'' anlamına gelmektedir.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm full izle! - Resim : 7

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Ulaş Tuna (Barbaros Hayrettin Paşa veya diğer adıyla Hızır Reis)
  • Engin Altan Düzyatan (Oruç Reis)
  • Yetkin Dikinciler (İshak Reis)
  • Caner Topçu (İlyas Reis)
  • Bahadır Yenişehirlioğlu
  • Melis Babadağ
  • Pelin Akil
  • Gülcan Arslan
  • Yiğit Özşener
  • Devrim Evin
  • İsmail Filiz