Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 27. bölümde neler olacak? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nda Isabel ölecek mi?

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerini paylaştığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 27. bölümde neler olacak? Barbaroslar, 14 Nisan 2022 Perşembe günü yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nda Isabel ölecek mi? Detaylar haberimizde...

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 27. bölümde neler olacak? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nda Isabel ölecek mi?

Davaları yolunda bir ölüm kalım savaşı içine düşen Barbaros kardeşleri yeni bölümde neler bekliyor? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 27. bölüm 14 Nisan 2022 Perşembe günü izleyicisi ile buluşurken yeni bölümde neler yaşamacağı da merak konusu oldu. Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 27. bölümde neler olacak? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nda Isabel ölecek mi? İşte detaylar...

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 27. bölümde neler olacak? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nda Isabel ölecek mi? - Resim : 1

BARBAROSLAR AKDENİZ’İN KILICI 27. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Modon kuşatmasına gitmeye hazırlanan Oruç, Hızır ve Piri Reis’e bir dost kisvesiyle Şahbaz’ı getiren Gabriel, onlardan kuşatmayı kaldırmasını istemişti. Kelemez’de İlyas üzerinden kurdukları tuzağı bu sayede devreye sokan Gabriel ve Şahbaz, Müslüman köle kılığındaki adamlarının saldırı başlatmasını sağlamıştı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 27. bölümde neler olacak? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nda Isabel ölecek mi? - Resim : 2

Saldırıda Şahbaz’ın silahıyla nişan aldığı Oruç’un önüne Isabel atlamış ve vurulmuştu. Oruç’un kollarına düşen Isabel ölecek midir? Şahbaz’ı durdurmaya çalışırken vurulan Şahin, babasının ve Şahsenem’in intikamını alabilecek midir? Müslüman köle olduklarını sandığı adamların birer hain olduğunu anlayan İlyas nasıl bir ceza verecektir? Bu katliam ardından Mesih Paşa’nın, Oruç, Hızır ve İlyas’a ödeteceği bedel ne olacaktır?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 27. bölümde neler olacak? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nda Isabel ölecek mi? - Resim : 3

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 26. bölümde neler oldu?

Levitha Adası’nın fethi için giriştikleri düello neticesinde galip gelerek Gabriel’in kellesini almaya hazırlanan Baba Oruç’u son anda Venedik Doçu Barbarigo durdurmuş ve Oruç’tan Gabriel’i bağışlamasını istemişti. Gabriel’i tek bir şartla bağışlayacağını söyleyen Oruç, ondan Kelemez’deki hainin Şahbaz olduğunu öğrenmişti. Fethettikleri Levitha Adası’nın adını “Koç Baba” olarak değiştiren Oruç ve Hızır kardeşler, Gabriel’in itirafıyla hainliği ortaya çıkan Şahbaz’ı Kelemez’de yakalayabilecekler midir?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 27. bölümde neler olacak? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nda Isabel ölecek mi? - Resim : 4

Şahbaz’a kefil olan Mesih Paşa şimdi ne yapacaktır? Kelemez’deki Şahbaz kaçmayı başarabilecek midir? Şahsenem’e karşı şüphelerinde haklı olduğunu anlayan Meryem onu ele geçirmeyi başarabilecek midir?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 27. bölümde neler olacak? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nda Isabel ölecek mi? - Resim : 5

Oruç Reis’le yaşadığı yüzleşme sonrasında ağabeyinin onu en düşük vazifeye layık gördüğünü anlayan İlyas, Esma ile birlikte kaleyi terk ederek kendi gemileriyle deryalara açılmaya karar vermişti. Bu karar onu ve ailesini hangi felaketlere sürükleyecektir?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 27. bölümde neler olacak? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nda Isabel ölecek mi? - Resim : 6

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 27. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Ulaş Tuna (Barbaros Hayrettin Paşa veya diğer adıyla Hızır Reis)
  • Engin Altan Düzyatan (Oruç Reis)
  • Yetkin Dikinciler (İshak Reis)
  • Caner Topçu (İlyas Reis)
  • Bahadır Yenişehirlioğlu
  • Melis Babadağ
  • Pelin Akil
  • Gülcan Arslan
  • Yiğit Özşener
  • Devrim Evin
  • İsmail Filiz