Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4. Bölüm full izle! Barbaroslar yeni bölüm izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4.Bölümü TRT 1ekranlarında yayınlandı. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerini paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 7 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7. bölüm...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4. Bölüm full izle! Barbaroslar yeni bölüm izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcıdizisinin 4. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4.Bölümde: Pietro’nun emriyle içinde büyük sırların olduğu kitabın peşine düşen Radko, Süleyman’ın yaşadığı Midilli’ye çıkarma yapmış ve izini sürerek İshak’ın evine baskın verip onları sıkıştırmıştır. Bir anda Radko’yu karşısında bulan Hızır ve İshak acaba bu cendereden kurtulabilecek midir?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4. Bölüm full izle! Barbaroslar yeni bölüm izle - Resim : 1
 
Papalığın peşinde olduğu mühendis Ebu Muhammed’i Tekgöz Theo’dan kurtarmayı başaran Oruç, ardından kötü bir sürprizle karşılaşmıştır. Isabel’den, aldığı gemisi Şahin tarafından zapt edilmiş, kurtardığı Ebu Muhammed de esir edilmiştir. Oruç, adına kara çalacak olan bu hadiseye nasıl bir tepki verecektir? Şahin’in bu ihanetine babası Kılıç Bey’in tavrı ne olacaktır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4. Bölüm full izle! Barbaroslar yeni bölüm izle - Resim : 2
 
Sylvio Akdeniz’de yıldızı parlayan Oruç’u zayıflatmak için Cafer ile kirli bir ittifaka girişmiştir. Para ve güç hırsıyla yanan Cafer, Oruç’a yeni bir darbe indirmek için ne tür bir yol izleyecektir?
 

Diğer yandan Pietro’nun emriyle Oruç’u bitirmek için uğraşlara giren Sylvio ilk olarak kızı Isabel’i ondan uzaklaştırmaya çalışacaktır. Öz babası ile Oruç arasında kalacak olan İsabel’in tavrı ne olacaktır? Baba Oruç kendisine karşı yapılan haksızlıklar karşısında nasıl bir yol izleyecektir?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4. Bölüm full izle! Barbaroslar yeni bölüm izle - Resim : 4

Elleri İshak’ın ailesinin kanına bulaşmış olan Yorgo, Midilli’den kalkıp İskenderiye’ye kızının yanına sığınmıştır. İshak’ın kendisinden intikam almak istediğini bilen Yorgo’nun yardımına kim yetişecektir? Despina, babası Yorgo’nun İskenderiye’de saklandığını Oruç’tan gizleyecek midir? İşte Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 4.bölüm tek parça linki…

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4. Bölüm full izle! Barbaroslar yeni bölüm izle - Resim : 5

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3. Bölümde ne oldu?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3. Bölümde; düşmanlarını deryanın derin ve karanlık sularına gömen İshak; Baba Oruç ve İlyas'ın tüm ısrarlarına rağmen evine, Midilli'ye dönmeyi seçer. Fakat yaşadığı hadisenin etkisi hala üzerindendir ve Midilli'de onu büyük bir yüzleşme beklemektedir. Pietro, peşinde olduğu demirciyi her yerde ararken, adım adım da sırra yaklaştığını düşünmektedir. Sırra ulaşmak uğruna eline geçen her fırsatı değerlendirmeyi de ihmal etmez. Baba Oruç'a destek olduğu için başı belaya giren İsabel kaldığı durumdan kurtulmak için planlar yaparken aynı anda babasıyla da karşı karşıya kalır. Hızır ve sırrın peşinden gidenler, yeni soruların cevabını bulmak için oldukça çetin mücadelelerin içerisine girerler.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4. Bölüm full izle! Barbaroslar yeni bölüm izle - Resim : 6

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4.Bölüm izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin konusu nedir?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin konusu ; Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını anlatıyor. "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı" dizisi, Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas'ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini ele alıyor.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4. Bölüm full izle! Barbaroslar yeni bölüm izle - Resim : 8

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Engin Altan Düzyatan
  • Ulaş Tuna Astepe
  • Yiğit Özşener
  • Yetkin Dikinciler
  • Pelin Akil Altan
  • Caner Topçu
  • İsmail Filiz
  • Gülcan Arslan
  • Devrim Evin
  • Melis Babadağ
  • Bahadır Yenişehirlioğlu