Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7. Bölüm full izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm canlı izle

Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Pelin Akil'in başrolünü paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7.Bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. İşte, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm canlı izleyebileceğiniz link...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7. Bölüm full izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm canlı izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin son bölümü tek parça olarak yayınlandı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7. Bölümde:  Oruç Reis'in, "Baba Oruç'a tuzak kurarken, 40 defa düşüneceksiniz.Yoksa o tuzakları öyle bir başınıza yıkarım ki altından sağ çıkamazsınız." dedi. Bu sözlerin ardından Oruç Reis masaya yumruğunu vururken, savaş sahneleriyse nefes kesti. Her anıyla seyircisini heyecanlandıran fragmanda, Hızır Reis'in bıçaklandığı görüldü. Kullanıcılar, "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm canlı izle" gibi aramalar yapıyor. İşte Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 7. bölüm tek parça linki…

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7. Bölüm full izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm canlı izle - Resim : 1

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 6. Bölümde ne oldu?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 6. Bölümde; Baba Oruç ve tayfası, zulme uğrayan köylüleri kurtarıp yeniden yelken açarlarken, Kara Korsan adıyla deryalara tekrar dönen Antuan tarafından saldırıya uğramışlardı. Öte yandan Hızır ve Niko, Eshter'i yakalamış fakat Radko'nun da tuzağına düşmüştü.. 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7. Bölüm full izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm canlı izle - Resim : 2

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7.Bölüm izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7. Bölüm full izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm canlı izle - Resim : 3

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin konusu nedir?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi, Midilli'den çıkan dört kardeşin, her türlü tehlikeye göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi, Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan Oruç, İshak, Hızır ve İlyas'ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi oyuncuları kimdir?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin oyuncuları arasında; Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan başrol olarak yer alıyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yapımcılığını ES Film, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca ve  senaryosunu Mustafa Burak Doğu ile Ethem Arslan üstleniyor. Diğer oyuncular ise şöyle:  Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu.