Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 8. bölüm tek parça izle! Barbaroslar son bölüm full izle! Barbaroslar son bölüm izle

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerini paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 8. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Barbaroslar son bölüm full izle! İşte, Barbaroslar son bölüm izleyebileceğiniz link...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 8. bölüm tek parça izle! Barbaroslar son bölüm full izle! Barbaroslar son bölüm izle

Barbaroslar geçen hafta özel bölümü ile ekranlara gelmişti. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerini paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 8. bölümü tek parça olarak yayınlandı. 11 Kasım 2021 tarihinde Barbaroslar son bölüm full internete yüklendi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 8. bölümde; Midilli Fatihi Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas babalarının ölümünden sonra ayrı düşmüşlerdir. Oruç ve İlyas, İshak Ağalarının karşı çıkmasına rağmen denizlere açılmışlardır. İshak, Hızır’ın baba ocağı Midilli’de olmasından çok memnundur ancak Hızır’ın aklında da kitapçı Süleyman Usta ile birlikte peşine düştüğü büyük ve kutsal “sır” vardır. Ancak bu kutsal sırrın tek arayanı onlar değildir. Bu uğurda her kötülüğü yapabilecek olan Pietro da boş durmamaktadır.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7. bölümde ne oldu?

Baba Oruç’tan haber alınamaması İskenderiye’de hızla yayılmıştır. Haberin üzerine Kılıç Bey, Baba Oruç’u ve leventlerini bulması için Hızır Reis ve Niko’ya destek olmuş; Şahin Bey ve tayfasıyla beraber deryalarda Baba oruç ve leventlerinden bir iz bulmak için yelken açmışlardı.

Baba Oruç ve leventleri, kendilerine kurulan tuzakları püskürtmüş fakat en sonunda ıssız kayalıklarda Pietro’nun gönderdiği acımasız savaşçılar tarafından kıstırılmış ve üzerlerine oklar çekilmişti. Baba Oruç ve leventler bu kıskaçtan nasıl çıkacaklardır?

Hızır Reis, Baba Oruç’un düştüğü darboğazı uzaktan görmüş ve yardım etmek için harekete geçmek istemişti. Ancak Şahin Bey engel olmuştu. Hızır Reis, Şahin Bey engelini geçerek Oruç ağasının yardımına yetişebilecek midir?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 8. bölüm tek parça izle!

İşte; Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 8. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı konusu nedir?

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi; Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas'ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı oyuncuları kim?

  • Engin Altan Düzyatan
  • Ulaş Tuna Astepe
  • Yiğit Özşener
  • Yetkin Dikinciler
  • Pelin Akil Altan
  • Melis Babadağ
  • İsmail Filiz
  • Gülcan Arslan
  • Devrim Evin
  • Caner Topçu
  • Bahadır Yenişehirlioğlu