'Ken bebek' olmak için onlarca ameliyat geçirmişti! Cinsiyet değiştirdi!

Barbie'nin sevgilisi 'Ken'e benzemeye çalışan Rodrigo Alves, cinsiyet değiştirdi.

'Ken bebek' olmak için onlarca ameliyat geçirmişti! Cinsiyet değiştirdi!

Rodrigo Alves, Barbie'nin sevgilisi 'Ken'e benzemek için dudaktan buruna, botokstan dolguya, karın kası ameliyatından saç nakline, çene ameliyatından yüz gerdirmeye kadar 70'e yakın operasyon geçirmişti.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’a, ardında Kapadokya’ya geçen Alves, artık 'Ken bebek' olmak istemeyip kadın olmayı tercih etti.

'Ken bebek' olmak için onlarca ameliyat geçirmişti! Cinsiyet değiştirdi! - Resim : 1Cinsiyet değiştirme operasyonu geçirip 'Jessica' ismini alan Alves'in, cinsiyet değiştirme ameliyatını İstanbul’da olduğu iddialar arasında yer alıyor.

“Ken olarak tanınıyordum ama kendimi hep Barbie gibi hissettim” diyen Jessica, artık sarı uzun saçları, topuklu ayakkabıları ile gündeme geliyor. Alves, sosyal medya hesabından tüm herşeyi sildi.

36 yaşındaki sosyal medya yıldızı, küçükken dış görünüşü ve kiloları nedeniyle yaşadığı zorbalığın kendisini estetik operasyonlara yönelttiğini açıklamıştı.

Alves'in, sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını sildikten sonra paylaştığı ilk fotoğrafların Kapadokya'da çekilmiş olması dikkat çekti.

'Ken bebek' olmak için onlarca ameliyat geçirmişti! Cinsiyet değiştirdi! - Resim : 3