Star TV'den flaş karar! İşte sevilen dizinin final tarihi

Barış Falay, Ahsen Eroğlu ve  Deniz Can Aktaş'ın başrollerini paylaştığı Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’nın final yapacağı öğrenildi. İşte detaylar...

Star TV'den flaş karar! İşte sevilen dizinin final tarihi

Seyirciyi Star TV ekranlarına kilitleyen Menajerimi Ara dizisinin final yapacağı öğrenildi. 

Pazar akşamlarının rekortmeni dizisinin 45. bölümde final yapacağı açıklandı.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Fatih Artman, Serhat Teoman, Özge Borak, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı Star'ın Ay Yapım imzalı dizisi Menajerimi Ara'nın final kararı ise hayranlarını oldukça üzecek.

Menajerimi Ara dizisinin resmi Instagram hesabından yapılan duyuruya göre dizinin 45. bölümde final yapacağı açıklandı. Resmi hesaptan şu paylaşım yapıldı: Star Tv’de ekrana gelen “Menajerimi Ara” dizimiz 45.Bölüm itibariyle finalini yapıyor. Dışardan bakıldığında çok ışıltılı görünen sektörümüzün zorluklarına, menajerlik dünyasına, kamera arkasında olan bitenlere, bilinmeyenlere, dedikodulara, zaman zaman dertlere, elimizden geldiğince değinmeye çalıştık. Bu süreçte bize destek olan başta oyuncu dostlarımızın; yapımcı, yönetmen, senarist, senaryolarda ismi ve bahsi geçen yetenekli arkadaşlarımızın anlayışlarına ve Ego Ajans’a gelen tüm egosuz konuk oyuncularımıza da çok teşekkür ederiz. Umuyoruz ki haftalarca bizi izleyen seyircilerimiz de en az bizim kadar keyif almıştır. Kamera arkası ve önündeki tüm ekip arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz. THE END."