Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşklarını itiraf etti

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nın aylardır inkar ettikleri aşk iddialarının gerçek olduğu ortaya çıktı. İkilinin öpüşme görüntüleri ortaya çıktı. Çift bu görüntülerin ardından bir açıklama yaparak, "Dost kazığı yedik" dedi.

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşklarını itiraf etti

Aylardır haklarında çıkan aşk dedikodularını ekseriyetle inkar eden Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nın öpüşme görüntüleri ortaya çıktı. Çift "Dost kazığı yedik" diyerek konunun üzerine açıklama yaptı Açıklamada, bir  televizyon programı ile tanınan iki genç insan olduklarını söyleyerek, sadece kariyerleriyle gündemde olmak istediklerini dile getirdi. 

Açıklamada şu ifadeler yer alıyor: "Sevginize layık olmak için sadece yaptığımız işlerle anılmayı ve sizlere daha faydalı dokunuşlar yapmayı amaçladık ve bunun için çalışmaya devam ediyoruz. Bu sebeple yaklaşık 4 aydır hakkımızda yapılan tüm yorumlara, eleştirilere cevapsız kalmayı tercih ettik. İlişki ile gündeme gelmenin, bunu PR çalışması olarak kullanmanın ikimizin de hayata bakışına çok aykırı olduğunu bilmenizi isteriz. Güzel işlerimizi hayata geçirip, daha ileri zamanlarda bir açıklama yapmayı isterken bugün yaşanan durum karşısında bir açıklama yapma gereği duyduk. Biz her insanın yaşamasını istediğimiz türden güzel bir ilişkiyi aylardır yürütüyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz. İlişkimizi tüm yakın çevremiz, ailemiz bilmekte ve desteklemektedir. Bundan sonrası için de bu konularda konuşulmak yerine sadece işlerimiz ile anılmak istiyoruz."