Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında tansiyon yükseldi! Stüdyoda gergin dakikalar… “İdam et o zaman!”

tv100'ün ilgi ile takip edilen programı Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu'da tv100.com yazarları Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında tansiyon yükseldi. Stüdyoda gergin anlar yaşandı.

tv100.com Yazarları Barış Yarkadaş, Hacı Yakışıklı, Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Kamuoyu Araştırmacısı Hilmi Daşdemir ve Hukukçu Avukat Serkan Toper; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilerek istismara uğradığı iddiaları ilgi takip edilen programda konuşuldu. Söz konusu olayın tartışıldığı esnada tv100.com yazarları Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında gerilim yükseldi.

"6 yaşındaki çocuğa yapılanı hiç kimse savunamaz"

Yaşananları kesinlikle onaylamadığını ifade eden tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, “6 yaşındaki çocuğa yapılanı hiç kimse savunamaz. Ağzınızdan bir Kur’an Kursu lafı düşmüyor. Ben buna itiraz ediyorum” dedi.

"Gir internete orada var"

Yarkadaş ise, Yakışıklı’nın sözlerine karşılık “Gir internete orada var. Bir değil iki değil…” dedi.

Yakışıklı’nın ise “CHP’de de oldu” demesinin ardından Barış Yarkadaş, “Ben gittim üstüne ben aslanlar gibi. Siz gidebiliyor musunuz üstüne? Siz olayın üstünü örtmeye çalışıyorsunuz. Bu adam mı İslam’ı temsil ediyor Türkiye’de?” şeklinde yanıt verdi.

“İdam et o zaman”

Yakışıklı ise Yarkadaş’ın sözlerine sinirlenerek, “İdam et o zaman” diyerek karşılık verdi. Yakışıklı, sözlerinin devamında, “Çocuğa tecavüz edilen idam edilmelidir diyebiliyor musun?” sözlerini kullandı.