Barış Yarkadaş’ın sözleri stüdyoda tansiyonu yükseltti! İlk karşılık Hacı Yakışıklı’dan geldi! Canlı yayında ‘EYT’ gerginliği

tv100’de ilgi ile takip edilen Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programında tv100.com yazarları Hacı Yakışıklı ve Barış Yarkadaş arasında ‘EYT’ tartışma yaşandı. Yarkadaş'a itiraz eden Yakışıklı “Cesur ol, çık vatandaşa hükümet bunları yapamamalıydı de hadi” diye çıkıştı.

tv100 ekranlarında yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programı ilgi ile takip ediliyor

Erdoğan Aktaş’ın moderatörlüğünde canlı yayınlanan Sağlı Sollu programında EYT’nin konuşulduğu esnada gerginlik yaşandı.

tv100 yazarları Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı arasında tartışma yaşandı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş’ın, “SGK, taşeron, KYK… İktidar olmadan iktidara her şeyi yaptırdı, muhalefete teşekkür ediyorum” sözlerine tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, ““Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da teşekkür edecek misin?” diye sordu.

“Niye bir kişi çıkıp ‘Kemal Bey adayımız’ demiyor?”

Yarkadaş, sözlerinin devamında muhalefetin teşekkürü hak ettiğini söyledi. Yarkadaş, sözlerinin devamında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidar olmadan iktidara istediğini yaptırdığını söyledi. Yakışıklı ise, Yarkadaş’ın sözlerine, “Niye bir kişi çıkıp ‘Kemal Bey adayımız’ demiyor? Yarkadaş: Benim adayım Kılıçdaroğlu’dur” diyerek karşılık verdi.