Barış Yarkadaş’tan Kemal Kılıçdaroğlu kulisi! Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na hangi talimatı verdi

tv100’de ilgi ile takip edilen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında tv100.com yazarı Barış Yarkadaş önemli bir bilgiyi tv100 ekranlarında aktardı. Yarkadaş, “İmamoğlu, Anadolu’da çalışmak istiyor… Genel Başkan ‘Sen Karadeniz’de çalışma yap; Mansur Yavaş İç Anadolu’da çalışma yapacak’ diyor” ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarları Hacı Yakışıklı, Barış Yarkadaş, Fuat Uğur, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100’de ilgi ile takip edilen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında önemli bilgiyi canlı yayında aktardı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaklaşık bir ay önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ekibiyle birlikte giderek sunum yaptığını aktaran Barış Yarkadaş, “Ekrem İmamoğlu, o sunumda seçimlerden nasıl bir tavır konulması gerektiği İstanbul örneğiyle anlattı. İmamoğlu, Anadolu’da çalışmak istiyor… Genel Başkan ‘Sen Karadeniz’de çalışma yap; Mansur Yavaş İç Anadolu’da çalışma yapacak’ diyor” ifadelerini kullandı.

“KEMAL BEY HER KOŞULDA ADAY”

Barış Yarkadaş sözlerinin devamında, “İmamoğlu dün de ‘Benim adayım Kılıçdaroğlu’dur’ dedi. Mansur Yavaş da zaten tartışmasız bir biçimde ‘Sayın Genel Başkanım sizi bir sonraki açılışta burada cumhurbaşkanı olarak gelmenizi istiyoruz’ dedi. CHP içinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ilişkin bir tartışma yok. Kemal Bey, her koşulda aday. Ben Meral Hanım’ın da Kemal Bey’in adaylığına onay vereceğini ve en geç şubat ayının 10’unda altılı masanın adayı olarak ilan edileceğini düşünüyorum” dedi.