Barış Yarkadaş'tan Mehmet Ali Çelebi'ye yeni çağrı: tv100 bulunduğun yere canlı yayın aracı gönderecek! Neredeysen geleyim var mısın?

Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti’ye geçeceği kulisini gündeme getiren Korkusuz Gazetesi Yazarı Barış Yarkadaş’ı sosyal medya hesabı üzerinden hedef alarak karşılıklı tartışmaya girdi. Barış Yarkadaş ise Çelebi’yi, tv100 canlı yayınına davet etti. Çelebi, Yarkadaş’ın davetine önce "Canlı yayına çıkacağım" yanıtı verdi sonra yanlış anlaşıldığını söyledi. Yarkadaş sosyal medya hesabından Çelebi'ye yeni çağrı yaptı: tv100 bulunduğun yere canlı yayın aracı gönderecek! Var mısın?

Barış Yarkadaş'tan Mehmet Ali Çelebi'ye yeni çağrı: tv100 bulunduğun yere canlı yayın aracı gönderecek! Neredeysen geleyim var mısın?

Tv100’de ekranlara gelen Gündeme Dair programında Barış Yarkadaş bomba bir kulis paylaştı. Yarkadaş Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti’ye katılacağı bilgisini verdi. Bu kulis sisi gündemin en çok konuşulan konusu haline gelirken Mehmet Ali Çelebi sosyal medya hesabından Barış Yarkadaş’ı hedef aldı. Kendisine yönelik ağır ithamlarda bulunan Mehmet Ali Çelebi’ye Yarkadaş’tan yanıt gecikmedi. Yarkadaş Mehmet Ali Çelebi’yi bu akşam tv100 ekranlarında yayınlanacak Taksim Meydanı programına davet etti.

Siyaset gündemine bomba gibi düşen iddia ile ilgili Mehmet Ali Çelebi Barış Yarkadaş’ın davetini kabul etti.

Barış Yarkadaş'ın canlı yayına davet ettiği Mehmet Ali Çelebi önce "Canlı yayına katılacağım" diyerek bu daveti kabul ettiğini açıkladı. Ancak Çelebi yeni bir twit atarak "Ben canlı yayınlara başlıyorum dedim" diyerek yayına katılmayacağını açıkladı. Çelebi, paylaşımında şunları ifade etti; "Canlı yayınlara çıkacağımı ifade ettim. Çıkarsak aynı stüdyoda olacağız. İstanbul'da değilim. Yine bir senaryo yazmasın @barisyarkadas efendi. Ama özür dileteceğim söz. İleri giderse canlı şahitlere de çağrı yapacağım." dedi.

Bunun üzerine Barış Yarkadaş'tan sosyal medya hesabından Çelebi'ye yeni çağrı yaptı. Yarkadaş mesajında Çelebi'ye "tv100 Haber Merkezi bulunduğun yere canlı yayın aracı gönderecek. Neredeysen geleyim Var mısın?" diye seslendi.