Barış Yarkadaş'tan Erdoğan'ın adaylık çıkışı için çarpıcı yorum: Muhalefet siyasi momenti kaçırdı

tv100'ün perşembe günleri gündemin nabzını tutan programı Sağlı Sollu'da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü 'adaylık' çıkışı tartışıldı. Programın konuklarından Barış Yarkadaş, ' Bu bir meydan okumadır. Aslında muhalefetin Tayyip Bey’e meydan okuması lazımdı. Orada siyasi momenti kaçırdılar' dedi.

Barış Yarkadaş'tan Erdoğan'ın adaylık çıkışı için çarpıcı yorum: Muhalefet siyasi momenti kaçırdı

AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, Korkusuz Gazetesi Yazarları Barış Yarkadaş ve Gürkan Hacır; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

Gündemdeki önemli başlıkların tartışıldığı programda, eski CHP'li Milletvekili Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Cesaretin varsa, yüreğin yetiyorsa bugünden tezi yok ya adaylığını açıkla ya da adayını açıkla." şeklindeki çıkışını yorumladı.

'Muhalefet, siyasi momenti kaçırdı'

Yarkadaş, şunları söyledi;

''Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylığını açıkladıktan sonra kendi tabanını konsolide etti ve muhalefete meydan okudu. Bu bir meydan okumadır. Aslında muhalefetin Tayyip Bey’e meydan okuması lazımdı. Orada siyasi momenti kaçırdılar.''