Başakşehir - Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Ligi geçen sezon ikinci sırada tamamlayan Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde gruplar kalabilmek için ilk maçına çıkıyor. Boz Baykuşlar, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında evnide Yunanistan'ın Olympiakos ekibini ağırlıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanaldan yayınlanacak?

Başakşehir - Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Ligi geçen sezon ikinci sırada tamamlayan Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde gruplar kalabilmek için ilk maçına çıkıyor. Boz Baykuşlar, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında evnide Yunanistan'ın Olympiakos ekibini ağırlıyor.

Bu yılda ligin iddialı ekipleri arasında yer alan Medipol Başakşehir bir yandan da Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için mücadele ediyor. Teknik Direktörü Abdullah Avcı'yı Beşiktaş'a kaptıran Boz Baykuşlar, Okan Buruk ile anlaşmıştı.

Okan Buruk yönetimindeki Başakşehir ilk ciddi ve resmi karşılaşmasında UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla 7 Ağustos Çarşamba günü yani bugün karşı karşıya gelecek.

Başakşehirli taraftarlar ise maçın hangi kanaldan yayınlanacağını merak ediyor.

Başakşehir - Olympiakos TRT SPOR Canlı

TRT Spor, temsilcimiz Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını canlı olarak yayınlayacak. Süper Ligi ikinci bitirerek Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama hakkı elde eden Başakşehir, Yunan rakibi Olympiakos ile bugün yani 7 Ağustos Çarşamba günü saat 20:45'te karşılaşacak ve müsabaka TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.