Başakşehir son dakikalarda altın gibi 3 puan buldu

Süper Lig'in 39. haftasında Başakşehir kendi sahasında MKE Ankaragücü'nü ağırladı.

Başakşehir son dakikalarda altın gibi 3 puan buldu

Süper Lig’in 39. haftasında Başakşehir, MKE Ankaragücü’nü ağırlıyor. Düşme potasından uzaklaşmak isteyen iki ekibin bu zorlu mücadelesinde turuncu-lacivertlilerin Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geride kalan haftada 2-1 galip geldikleri BB Erzurumspor karşılaşmasının 11’inden tek değişiklikle takımını sahaya sürdü.

Ankaragücü maçın 15. dakikasında Paintsil'in golüyle öne geçti. İlk 45 dakikada başka gol olmadı.

İkinci yarı daha etkili bir futbol sergileyen Başakşehir maçın Aleksic'in golüyle skoru beraberliğe taşıdı. Maçın son dakikalarında ise Junior Fernandes sahneye çıktı. 88. dakikada Başakşehir için altın değerinde bir gol atarak takımına 3 puanı kazandırdı. 

4 maçta 10 puan topladı

Sezon başından beri inişli çıkışlı bir grafik çizen İstanbul temsilcisi, ligde son 4 maçta ise adeta eski günlerine döndü. Turuncu-lacivertli ekip, 3 galibiyet, 1 beraberlik sonucu 10 puan toplayarak kümede kalma adına önemli adım attı. 36. haftada deplasmanda Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, sonraki hafta Fatih Terim Stadı’nda Alanyaspor’la golsüz berabere kaldı. Son iki haftadaki kader maçlarında ise önce BB Erzurumspor’u, ardından da MKE Ankaragücü’nü 2-1’le geçti.