Ayrılık resmileşti, Abdullah Avcı Beşiktaş'ta

Başakşehir, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrıldığını açıkladı. Ayrılığın resmi olarak duyurulmasının ardından Avcı'nın Beşiktaş'a 3 yıllık imza atması bekleniyor.

Ayrılık resmileşti, Abdullah Avcı Beşiktaş'ta

Başakşehir Futbol Kulübü, Abdullah Avcı ile yolların ayrıldığını resmi olarak açıkladı. Yapılan açıklamada ayrılığın Avcı'nın isteği doğrultusunda gerçekleştiği vurgulandı. 

Medipol Başakşehir Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı için veda mesajı yayınladı. Turuncu-Lacivertli ekip, Beşiktaş'la anlaşan Avcı için resmi internet sitesinden bir veda mesajı yayınladı.

Medipol Başakşehir, kulübü ile vedalaşan ve yardımcıları ile birlikte tesislerden ayrılan Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a resmi imzası bekleniyor.

3 yıllığına Beşiktaş'ta

Beşiktaş, teknik direktör Abdullah Avcı ile 3 yıllık anlaşma sağladı öğrenildi. Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasıyla birlikte yeni teknik direktör için çalışmalarını hızlandıran siyah beyazlılar yapılan görüşmeler sonucu tecrübeli teknik adamla kesin anlaşma sağladı.

Önümüzdeki saatlerde Beşiktaş'ın Abdullah Avcı'yı resmi olarak da açıklaması bekleniyor.

Kulüp binasından ayrıldı

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünün karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı teknik direktör Abdullah Avcı, kulüp personeliyle vedalaştı ve özel bir araçla kulüp binasından çıkış yaptı. 

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Ürkmezgil'den açıklama

"Abdullah Avcı ile bir takım görüşmelerimiz var. Olumlu seyrediyor. Atılmış bir imza yok. Kesinleşmiş bir şey yok. O noktaya gelince kulübümüz açıklama yapacak. Abdullah Avcı konusunu birkaç gün içinde resmiyete dökeceğiz. Abdullah Avcı ile büyük bir ihtimalle 3 yıl olarak kontrat tecelli edecektir.

"Kontrat detayları konuşulmadı"

"Büyük takımda olmayı her hoca ister. Abdullah Avcı'nın heyecanı da olacaktır. Avcı ile kontrat detayları konuşulmadı. Bu detayları konuşacağız birkaç gün içinde. Aşılmayacak meseleler değil. Başakşehir ile ilgisini kesmesini bekledik .Abdullah Avcı ile yardımcı hocaları, ekibi ile ilgili konuşacağız. İlla olmasını istediği isimler olacaktır. Bizden kalmasını istediğimiz insanlar vardır. Rahatlıkla konuşarak hallederiz"