Kocaman biletini kesti! Başakşehir'den Beşiktaş'a sürpriz transfer!

Geçtiğimiz sezon küme düşmeme mücadelesi veren Başakşehir'de Kocaman'ın kadroda düşünmediği isim takımdan ayrılıyor. Beşiktaş, Başakşehir’in Milli kalecisi Mert Günok için harekete geçiyor.

Kocaman biletini kesti! Başakşehir'den Beşiktaş'a sürpriz transfer!

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi için tecrübeli bir kadro kurmayı planlıyor. 

Süper Lig'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şampiyon Beşiktaş, Sergen Yalçın ile yeniden anlaşmasının ardından transfer taarruzuna başladı. Yalçın, yönetime listesini verdi.

Nice’in markajında

Beşiktaş formasıyla geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansın ardından transfer döneminin gözde isimlerinden biri olan Ersin Destanoğlu’na, Fransa Lig 1 ekibi Nice’in yoğun markajı devam ediyor.

8 milyon Euroluk teklif

20 yaşındaki file bekçisi için son olarak 8 milyon Euro’luk bir teklifte bulunan Güney Fransa ekibinin, Siyah-Beyazlı yönetimle pazarlık halinde olduğu kaydedildi.

Kocaman biletini kesti! Başakşehir'den Beşiktaş'a sürpriz transfer! - Resim : 2Tarafların, bu bedele ek olarak sonraki satıştan pay konusunda da görüşmelerini sürdürdüğü ve yakın zaman içinde anlaşmanın olabileceği belirtildi.

Kariyerine Avrupa’da devam etmeye olumlu bakan Ersin Destanoğlu’nun da tarafların anlaşmasını beklediği bildirildi. Nice’i gelişimini sürdürmek için doğru bir hamle olarak gören yetenekli kalecinin, sıradaki macerasında da çok çalışmaya devam edip performansını yükseltmeyi planladığı ifade edildi.

 Mert Günok için harekete geçecek

Kara Kartal, Ersin Destanoğlu’nu satması halinde Trabzonspor ’un da takibinde bulunması sebebiyle zaman kaybetmeden Başakşehir’in Milli kalecisi Mert Günok için harekete geçecek.

Kaynak: Milliyet