Başka bir kadınla el ele görüntülenen Kibariye'nin eşinden flaş hamle!

Geçtiğimiz günlerde başka bir kadınla tatil yaptığı otelde el ele görüntülenen Ali Küçükbalçık, eşi Kibariye ile çekilen pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o kare...

Başka bir kadınla el ele görüntülenen Kibariye'nin eşinden flaş hamle!

Kibariye'nin 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık’ın geçtiğimiz günlerde tatil yaptığı otelde bir kadınla el ele yürürken görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerin ardından Kibariye, UçanKuş TV’de yayınlanan görüntülerin ardından programa telefonla bağlanarak şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Başka bir kadınla el ele görüntülenen Kibariye'nin eşinden flaş hamle! - Resim : 1

"24 sene ayakta tuttum, yuvamı yıkamam”

Ünlü şarkıcı Kibariye aldatma iddialarına ilişkin ise, “Ben gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır. Günaha giremem. Gözümle görürsem, öyle inanırım. Görüntülerdeki o mu, bilmiyorum. Görüntüler çok net değil, bilemiyorum. Genel konuşacağım, yanlış anlaşılmasın... Bütün erkekler eşlerini aldatıyor. Tabii ki bu görüntüleri Ali’ye soracağım. Ali, evine çok bağlıdır. Ama bunu gözümle görürsem işler değişir. Bana orijinal delil lazım. Ben gözümle görmediğim sürece inanmam. Bu yuvayı 24 sene boyunca ayakta tuttum. Bilmem neler için de yuvamı yıkamam” demişti.

İhanet iddiaları ise evliliği sarsıntıya uğratmadı. Geçtiğimiz günlerde bir kadınla el ele görüntülenen Ali Küçükbalçık, Kibariye ile çekilmiş pozunu sosyal medya hesabından yayınladı.

Başka bir kadınla el ele görüntülenen Kibariye'nin eşinden flaş hamle! - Resim : 4