Ünlü yıldızdan aşevlerine bağış

Daha önce yeterince yardım yapmadığı gerekçesiyle kamuoyunca suçlanan ünlü basketbol yıldızı Michael Jordan, belgeselinden kazandığı para olan 2 milyon doları aşevlerine bağışladığı için takdir topladı

Ünlü yıldızdan aşevlerine bağış

Michael Jordan, The Last Dance adlı belgesel dizisinden elde ettiği 2 milyon doları aşevlerine bağışladı. NBA’in efsane ismi Michael Jordan, The Last Dance adlı belgeselinden elde ettiği geliri ülke çapında aşevi ağı olan Feeding America isimli sivil toplum kuruluşuna bağışlayacağını duyurdu.

Daha önce yeterince yardım yapmamakla suçlanan 57 yaşındaki basketbolcu, Feeding America’nın Carolinas ve Chicago şubelerine toplam 2 milyon dolar bağışladı.

Feeding America’nın sosyal medya hesabından Jordan’a bağışı için teşekkür edildi.

Forbes, Jordan’ın 10 bölümlük The Last Dance belgeselinden 4 milyon dolar kazandığını açıklamıştı. Jordan daha önce belgeselden elde edeceği tüm kazancını yoksul çocuklar için çalışan Friends of the Children için bağışlayacağını duyurmuştu.

The last Dance adlı belgesel dizisi Michael Jordan'ın ve Chicago Bulls'un 90'lardaki yükselişini unutulmaz 97-98 sezonundan ilk kez yayınlanan görüntülerle gözler önüne seriyor.