Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal'dan yeni açıklama!

Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile paylaştığı Sadakatsiz dizisinin Haluk'u ünlü oyuncu Burak Sergen'in nişanlısından yeni bir açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal'dan yeni açıklama!

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından Burak Sergen 12 Nisan pazartesi günü apar topar hastaneye kaldırılmış, solunum güçlüğü çektiği için yoğun bakıma alınan usta oyuncuya korona teşhisi konulmuştu. Hastanedeki ilk tedavisi başarılı olmayan ünlü oyuncu daha sonra yoğun bakıma alınmıştı.

Yoğun bakımda nefes alma güçlüğü yaşayan Burak Sergen daha sonra entübe edilmişti. Burak Sergen'in nişanlısı ise sosyal medyadan yaptığı açıklama ile akciğerlerinde enfeksiyon olduğunu ve solunum güçlüğü çektiğini duyurmuştu.

Sevindiren haberi oğlu vermişti

Burak Sergen'in oğlu Cansın Sergen, bugün sosyal medya hesabından babasının entübeden çıkarıldığını duyurdu. Solunum zorluğu çektiği için entübe edilen Sergen halen yoğun bakımda tutuluyor.

Cansın Sergen mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Arkadaşlar babam entübeden çıkarıldı, en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkarılacak. Durumu iyiye gidiyor."

Ünlü oyuncu Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal soyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. İşte Ünsal'ın o ifadeleri...

Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal'dan yeni açıklama! - Resim : 3