Bastonla kafasını parçaladı

58 yaşındaki adam annesini bastonuyla o kadar çok dövdü ki, öldüğünde kafatasının ve beyninin parçaları etrafa saçılmıştı. Cani evladın, annesinin ölümünün ardından cinsel ilişkiye girdiği açıklanırken korkunç cinayeti koku ortaya çıkardı.

Bastonla kafasını parçaladı

Amerika Teksas eyaletinde San Antonio'da yaşayan 58 yaşındaki Lindsey Turiano, 89 yaşındaki annesi Norma Turiano'yu önce boğduğunu ardından bastonuyla kafasını parçaladığını ve son olarak da cinsel ilişkiye girdiğini kabul etti. Polis raporlarına göre kadının kafası tanınmayacak halde ve bir çok parçası eksikti.

Anlattıkları kan dondurdu

Yine polis raporlarına göre Turiano annesini boğarak öldürmeye çalışmış, ardından da can verene kadar ve sonrasında defalarca başına bastonla bulmuştu. Norma'nın can vermesinin ardından kıyafetlerini çıkardığını itiraf eden adam, öldükten sonra annesini arka odaya sürüklediğini ve burada cinsel ilişkide bulunduğunu söyledi.

Kızı haber alamayınca polisi aradı

Norma Turiano'nun kızı annesinden bir kaç gün boyunca haber alamayınca polise haber verdi. Olay yerine giden ekipler içerden kötü kokular geldiğini fark edince ön camı kırarak içeri girdi. Gördükleri manzara karşısında şoke olan polis memurlarının tutanağa yazdıkları kan dondurdu: Salonun her yeri kan gölüydü. Etrafta beyin ve kemik parçaları vardı. Dehşete kapılmıştık. Kadının oğlu mutfakta bilinçsiz bir şekilde yatıyordu.

"Kendi çocuğunuzun size bunu yaptığını hayal edin?"

Polis sözcüsü Jennifer Rodriguez, Turiano ile konuşmayı denediklerini ancak yanıt alamadıklarını sonrasında ise hastaneye kaldırdıklarını söyledi. Talihsiz kadının komşusu Cheryl Black, "Sorunları olduğunu biliyordum ama ne olduğundan emin değildim. Çocukluğumdan beri kendisini tanıyorum. Böyle bir trajedinin yakınımızdaki bir insanın başına geleceğini hiç düşünmemiştik. Kendi çocuğunuzun size bunu yaptığını hayal edin. Daha korkunç ne olabilir ki?" dedi.

Hastanedeki tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Turiano, annesiyle sorunları olduğunu ve bir patlama yaşadığını ifade ederek suçunu kabullendi.