Bay Yanlış final bölümü izle

Can Yaman'ın başrolünü oynadığı Bay Yanlış dizisinin 14. ve final bölümü Fox TV ekranlarında yayınlandı. 2 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Bay Yanlış'ın 14. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Bay Yanlış final bölümü izle

Can Yaman'ın başrolünü oynadığı Bay Yanlış dizisinin 14. ve final bölümü Fox TV ekranlarında yayınlandı.

Bay Yanlış 13. Bölümde ne olmuştu

Karşılarında polisleri gören Ezgi ve Özgür şok olurlar. Tolga’nın Ezgi’den şikâyetçi olduğunu düşünen Özgür deliye döner. Hep birlikte karakola gitmek zorunda kalırlar. İfadesi alınan Ezgi serbest kalsa da bu işin peşini bırakmazlar ve Ezgi’nin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırlar. Tüm zorluklara karşı, Özgür ve Ezgi için en önemli şey birbirlerine duydukları aşktır. Fakat Tolga’nın ve Serdar’ın onları rahat bırakmaya niyeti yoktur.

Bay Yanlış'ın konusu

Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?

BAY YANLIŞ 14. BÖLÜM İZLE

Bay Yanlış dizisinin 14. ve final bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

Bay Yanlış dizi künyesi

YAPIM: GOLD FİLM
HİKAYE - SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN TAK
YÖNETMEN: DENİZ YORULMAZER
YAPIMCI: FARUK TURGUT
GENEL KOORDİNATÖR: AHSEN TÜZÜN BALTEPE
TÜR: ROMANTİK KOMEDİ